Ryzhem
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
nası çirkin la nişan yüzüğü için biriktiriyordum paraT6 çok çirkin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yaparsın da Reeven al la.
nası çirkin la nişan yüzüğü için biriktiriyordum paraT6 çok çirkin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yaparsın da Reeven al la.
ben ryzen 5 3600 ile kullanıyorum iyiki almışım baya iyi gta 5 de 75-65 derece görüyodu t6 ultra aldım 55-65 lerde dolanıyo baya iyi renderda 4k render yaptım stock ile 90 derece gördüm t6 ultra ilee 4k render da max 70 gördümAlınabilir mi? Bu bütçe de başka önerileriniz var mı?Snowman T6 Ultra 6 Bakır Kanallı Rainbow Cooler Fan Fiyatı
Snowman T6 Ultra 6 Bakır Kanallı Rainbow Cooler Fan en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Çirkin T6.Niye la
çıkarsa :d içinden termal macun çıkıyor mu reeven e12 den @Ethem AslanÇirkin T6.
Yenilik olsun olm herkeste T6 var zaten.
Overclock yapmak neredeyse tamamen işlemcinin silikonu ile alakalı işlemcinin silikonu nedir ? 3500X İle rahat yaparsın silver sample çıksa bile.T6 Ultra alacağım sanırım. İyi bir OC yapabilir miyim? T6 ile
Bronze :/Overclock yapmak neredeyse tamamen işlemcinin silikonu ile alakalı işlemcinin silikonu nedir ? 3500X İle rahat yaparsın silver sample çıksa bile.
1.5 v verip Prime 95 testinde 70 derece tuttum . Sen daha az değerleri alırsın .
RGB'si kontrol ediliyor mu?Yakın soğutucular. Aerocool Cylon 4- Reeven12 ve T6 Ultra yakın.
Görüntü istiyorsan Reeven E12 daha makul diyecektim ki B450M-K'da RGB portu yok
Cylon 4 te hoşuma gitti o üçünüb arasından alınır mı?Yakın soğutucular. Aerocool Cylon 4- Reeven12 ve T6 Ultra yakın.
Görüntü istiyorsan Reeven E12 daha makul diyecektim ki B450M-K'da RGB portu yok
Fazla fiyat farkı vermeyeceksen alınabilir de. Paracıklar önemli.Cylon 4 te hoşuma gitti o üçünüb arasından alınır mı?
Ediliyor olmalı.RGB'si kontrol ediliyor mu?
Çıkıyor, kutu açılımında vardı.çıkarsa :d içinden termal macun çıkıyor mu reeven e12 den @Ethem Aslan
yoo banane nişanlancam t6 ımlaRGB'si kontrol ediliyor mu?