Asag
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
ARGB yok ki senin anakartta.Cylon 4 te hoşuma gitti o üçünüb arasından alınır mı?
ARGB yok ki senin anakartta.Cylon 4 te hoşuma gitti o üçünüb arasından alınır mı?
Pekte yakın değiller bence . T6 Ultra ile 1.3v prime 95 blender testinde 50 derece görüyorum . Ama Teknobiyotiğin cylon 4 videosunda 1.1-1.2 voltaj aralığında 60 derece oluyor işlemci bence T6 ultra almak çok daha mantıklı olur.Yakın soğutucular. Aerocool Cylon 4- Reeven12 ve T6 Ultra yakın.
Görüntü istiyorsan Reeven E12 daha makul diyecektim ki B450M-K'da RGB portu yok
Alınabilir mi? Bu bütçe de başka önerileriniz var mı?Snowman T6 Ultra 6 Bakır Kanallı Rainbow Cooler Fan Fiyatı
Snowman T6 Ultra 6 Bakır Kanallı Rainbow Cooler Fan en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
RGB de yok B450M-K'da.ARGB yok ki senin anakartta.
Bu biraz uzun olduğundan ramlere çarpabiliyor. T6 Ultra ile aynı performansı veriyor diye biliyorum . T6 Ultra daha mantıklı olur.buda varda hangisi daha bilmiyorum tam olarak
T6 çift tek fan farkı etki ediyor biraz.Pekte yakın değiller bence . T6 Ultra ile 1.3v prime 95 blender testinde 50 derece görüyorum . Ama Teknobiyotiğin cylon 4 videosunda 1.1-1.2 voltaj aralığında 60 derece oluyor işlemci bence T6 ultra almak çok daha mantıklı olur.
Neyse Invader'a geçeyim de sıvı soğutma çekeyim.RGB de yok B450M-K'da.
M-K serisi lanetli, B550 modelinde de RGB-ARGB yok.
Tahminen 4.3GHz yapılabilir stock ile Max 4.1 yapılıyorBronze sample ve t6 ultra ile 3500x kaç ghz yapılabilir? @Emir Şensoydan
Fanların ışıkları söndürülebiliyor bios üzerinden .T6 çift tek fan farkı etki ediyor biraz.
Tek fanlı modeller yakın. Çift fanlı T6 biraz daha iyi de, Rainbow efektli fan da hoş değil be.
DC moda aldığın zaman 12V kanalından çıktığı için oluyor, biliyorum o kadarını.Fanların ışıkları söndürülebiliyor bios üzerinden .
Kasaya kafam kadar 12cm fanlı soğutucu alıyor, bence güzel durmasını istemesi hakkıdır.T6 almak daha mantıklı bence performans en önemlisi görüntü için almıyoruz sonuç olarak
Bilemedim şimdi T6 U. Mu reeven e12 mi?DC moda aldığın zaman 12V kanalından çıktığı için oluyor, biliyorum o kadarını.
Kasaya kafam kadar 12cm fanlı soğutucu alıyor, bence güzel durmasını istemesi hakkıdır.