ErnGnc 80+ Silver Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 2,172 En İyi Cevap 2 Dahası Reaksiyon skoru 1,777 İsim Eren 3 Ağustos 2021 #15 Jnwander yazmış: Hocam elimde böyle bir apart var bildiğim kadarıyla Am4 aparatı,eğer öyleyse T5 almayı düşünüyorum. Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Yok o aparat T6'yı takarken lazım olacak. T5 için kendi içinden çıkan vida ve montaj kiti lazım.
Jnwander yazmış: Hocam elimde böyle bir apart var bildiğim kadarıyla Am4 aparatı,eğer öyleyse T5 almayı düşünüyorum. Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Yok o aparat T6'yı takarken lazım olacak. T5 için kendi içinden çıkan vida ve montaj kiti lazım.
J Jnwander 80+ Silver Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4,129 Dahası Reaksiyon skoru 2,237 İsim Kadir Tunç 3 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 ErnGnc yazmış: Yok o aparat T6'yı takarken lazım olacak. T5 için kendi içinden çıkan vida ve montaj kiti lazım. Devamı için tıklayın... Anladım teşekkür ederim.
ErnGnc yazmış: Yok o aparat T6'yı takarken lazım olacak. T5 için kendi içinden çıkan vida ve montaj kiti lazım. Devamı için tıklayın... Anladım teşekkür ederim.