SNOWMAN T6 ULTRA

BatinEmre

80+
Reaksiyon skoru
14
Anakartım ASUS b450 mk ekran kartı ASUS TUF rx5600xt evo işlemci çok ısındığı için bu soğutucuyu almaya karar verdim ama montajının nasıl yapıldığı hakkında pek bir bilgim yok. internette de bu soğutucuyla alaklı pek bişeyler bulamadım montajı zor mudur anakart falan sökmek gerekir mi?

Anakartım ASUS b450 mk ekran kartı ASUS TUF rx5600xt evo işlemci çok ısındığı için bu soğutucuyu almaya karar verdim ama montajının nasıl yapıldığı hakkında pek bir bilgim yok. internette de bu soğutucuyla alaklı pek bişeyler bulamadım montajı zor mudur anakart falan sökmek gerekir mi?
Çok zor değil. Montaj kitini anakartın arkasından takıp bunuda önden o ayaklara denk gelecek şekilde takıyorsun. Anakartın takılı olduğu yerin arkası açık değilse çıkarıp takman lazım. Bazı kasalarda tam olarak açıklık bırakmıyorlar orda veya tam denk gelemeyebiliyor.

Çok zor değil. Montaj kitini anakartın arkasından takıp bunuda önden o ayaklara denk gelecek şekilde takıyorsun. Anakartın takılı olduğu yerin arkası açık değilse çıkarıp takman lazım. Bazı kasalarda tam olarak açıklık bırakmıyorlar orda veya tam denk gelemeyebiliyor.
kasa corsair spec delta rgb anakrt sökmek gerekir mi

kasa corsair spec delta RGB anakrt sökmek gerekir mi
Anakartı takacağınız yerin arkası bayağı bir açık. Çıkarmaya gerek olacağını düşünmüyorum. Kasanın arka ve ön kapağını açarsınız. Arkadan montaj kitini takıp ön taraftan da soğutucuyu rahatlıkla takabilirsiniz.

Sogutucunun altindaki metali biraz esneteceksiniz elinizle. Yoksa hic bir sekilde amd aparata takilmiyor.

Ekler

• 20200721_152318.jpg
    20200721_152318.jpg
    1 MB · Hit: 77
Geri