- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sesli çalışsın hocam önemli değil. Kasaya sığsın, ramlere takılmasın, soğutması iyi olsun ve uyumsuzluk yapmasın yererSığar gibi. Bu arada bu soğutucu biraz sesli çalışıyor haberiniz olsun.
Sesli çalışsın hocam önemli değil. Kasaya sığsın, ramlere takılmasın, soğutması iyi olsun ve uyumsuzluk yapmasın yererSığar gibi. Bu arada bu soğutucu biraz sesli çalışıyor haberiniz olsun.
Soğutma olarak stok fandan her türlü daha iyidir. Kasanızın ve soğutucunuzun ölçülerine baktım. Rahat rahat sığıyor.Sesli çalışsın hocam önemli değil. Kasaya sığsın, ramlere takılmasın, soğutması iyi olsun ve uyumsuzluk yapmasın yerer
6 bakırlı ve 3 fanlı olması hoşuma gitti ve yorumları da gayet olumluydu bende sipariş verdim. Bir başka forum sitesinde de titreme yapıyor dedi birisi ama ben hiç o yönde yorum görmedim bu biraz ürküttü beni acaba sisteme bir zararı olur muSoğutma olarak stok fandan her türlü daha iyidir. Kasanızın ve soğutucunuzun ölçülerine baktım. Rahat rahat sığıyor.
Wraith prism aldım hocam. Stress testinde max 76 derece görüyor.Hocam bende almayı düşünüyorum son durum nedir sığdı mı memnun musunuz?