Neler Yeni

Snowpiercer hakkında

İlk üç bölümünü izledim dizinin ama şu cinayet dedektifi olan abimiz neden kuyruk sınıfında? Neden yoksul sonuçta mesleği varmış. Trendeki sınıflandırmayı pek anlamadım .d yardımcı olun film biraz karmaşık.

ony86

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Orhan Nadir YAMUK
filmi izlemen ayda barış özcanın videosuna bakman yeterli. kaç sene önceki filmi dizi yaptılar millet neden kafayı yedi anlamıyorum.gerçi şu diziyi izledim diye havalara giren insanlarız normal.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Filmi çok iyimiş, öyle diyor Barış Bab.. öhm Barış özcan.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Film çok iyi. Dizi filme göre kötü. Önce filmini izle. Ama diziyi filme göre değerlendirmezsen güzel. Kuyruk bölümündeki yolcular biletsiz bindiği için o bölümde.

wrein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ali Yağız Özdemir
Film çok iyi. Dizi filme göre kötü. Önce filmini izle. Ama diziyi filme göre değerlendirmezsen güzel. Kuyruk bölümündeki yolcular biletsiz bindiği için o bölümde.
Aynen biletsiz atladılar trene dizinin başında gösteriyor zaten

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ana karaktere hiç içim ısınmadı. Filminde Captan Amerika oynuyordu seviyorum o adamı. Diziye ne olduğu belirsiz siyahi adamı almışlar. Oyunculuk vasat. Jennifer Colleny için izliyorum desem yeridir.

wrein

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ali Yağız Özdemir
Ana karaktere hiç içim ısınmadı. Filminde Captan Amerika oynuyordu seviyorum o adamı. Diziye ne olduğu belirsiz siyahi adamı almışlar. Oyunculuk vasat. Jennifer Colleny için izliyorum desem yeridir.
o kadarda kötü değil bence filmi izlemedim tabi yorum yapmayayım böyle

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,368
Üyeler
163,485