çok sağolEvet AMD ve Nvidia kartlar için geçerli. Ortalama bu şekilde. Tabii 100 watt çeken kartla 400 watt çeken arasında farklar vardır onu unutmayalım.
başka ısınan yok yaniPalit dual modelinden, msi ventus modelinden ve gigabyte windforce modelinden uzak dur. Bu 3 model de çok ısınıyor özellikle windforce.
nerde bulcam?Red devil bulursan kaçırma 6700xt var 2k ultrada oynuyorum çoğu oyunu 71 dereceyi geçmedi henüz fan %30-%40
Kalan hepsi aşağı yukarı aynı performansı veriyor. Yani ekstra para verip bir kart alma. En f/p olanlar genellikle galax modelleri oluyor. Inno3d'ye de yolun düşerse almaktan çekinme. Çift fanlılarda en iyi genellikle asus dual oluyor ama bir üst model galax/inno3d parasına sattıkları için bir mantık görmüyorum onlarda.çok sağol
Mesaj otomatik birleştirildi:
başka ısınan yok yani
nerde bulcam?
bit pazarındanerde bulcam?
yani galax kesinlike alınabilir güvenilir bir marka diyorsun asus gibi be soğutması asusa yakınKalan hepsi aşağı yukarı aynı performansı veriyor. Yani ekstra para verip bir kart alma. En f/p olanlar genellikle galax modelleri oluyor. Inno3d'ye de yolun düşerse almaktan çekinme. Çift fanlılarda en iyi genellikle asus dual oluyor ama bir üst model galax/inno3d parasına sattıkları için bir mantık görmüyorum onlarda.
Bu arada 7700xt veya 4060 demişsin de kartlar klasman olarak çok farklı 7700xt 4060'ı yer fiyatları da pek benzer değil. B580'e de bakabilirsin. 4060 tavsiye etmem 8gb vram sıkıntı.
Ben kendim galax kullanıyorum kullanıp memnun kalan da çok kişi var. Bilinmeyen bir marka da değil zaten kesinlikle üzmez.yani galax kesinlike alınabilir güvenilir bir marka diyorsun asus gibi be soğutması asusa yakın
Bütçeniz nedir ? Güncel alacaksanız direk önerelimyani galax kesinlike alınabilir güvenilir bir marka diyorsun asus gibi be soğutması asusa yakın
aynen arkadaşlar çok iyi olur 3 gün içinde almak istiyorum bütçem eğer çok iyi sistem se ddr5 30k ama tabi 1080p ultra rdr2 god of war detroit oynatsın vb. oyunları oynatsın yeter 20-25k arası güzel varsa da olurBütçeniz nedir ? Güncel alacaksanız direk önerelim
30k ya tüm sistemi dizecekseniz 4070 falan unutun zaten anca 7700xt çıkar şuna bakarsınızaynen arkadaşlar çok iyi olur 3 gün içinde almak istiyorum bütçem eğer çok iyi sistem se ddr5 30k ama tabi 1080p ultra rdr2 god of war detroit oynatsın vb. oyunları oynatsın yeter 20-25k arası güzel varsa da olur
tebillon güven vermiyor ama sanki ya30k ya tüm sistemi dizecekseniz 4070 falan unutun zaten anca 7700xt çıkar şuna bakarsınız
AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H-512GB-16GB DDR5 Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H-512GB-16GB DDR5 Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
birde işlemci kutusuz tray işlemcitebillon güven vermiyor ama sanki ya
ne diyorsun başka,güvenilir site tokmu30k ya tüm sistemi dizecekseniz 4070 falan unutun zaten anca 7700xt çıkar şuna bakarsınız
AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H-512GB-16GB DDR5 Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H-512GB-16GB DDR5 Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Güvenilir olmasa niye önereyim hocam ? Ve 30k ya 7500f 7700xt sistem veren benim gördüğüm başka site yoktebillon güven vermiyor ama sanki ya
birde işlemci kutusuz tray işlemci
ne diyorsun başka,güvenilir site tokmu
iyide işlemcinin kutusu yok sıkıntı değil mi?Güvenilir olmasa niye önereyim hocam ? Ve 30k ya 7500f 7700xt sistem veren benim gördüğüm başka site yok