Neler Yeni

Çözüldü✓ Sogutma: AMD Ryzen 9 5950X On Altı Çekirdek 3.40 GHz İşlemci

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
efe araci
Hocam ben herşeyin siparişini verdim. Anakart, işlemci, sıvı soğutma ve ramler haftaya kadar gelmiş olacak.

Kurulumu bitirdikten sonra tek yapmam gereken şey bios güncellemesi ve ramlerin hızını 6000 MHze çekmek değil mi?
evet tek yapmanız gereken bu hayırlı uğurlu olsun hocam :peepokalp: ve windowsu kurmak tabi ama onu söylememe gerek yoktur herhalde :D

Chapture

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hayati Kadir
evet tek yapmanız gereken bu hayırlı uğurlu olsun hocam :peepokalp: ve windowsu kurmak tabi ama onu söylememe gerek yoktur herhalde :D
Merhaba tekrardan bir sey farkettim, Termal macun 1 gram siparis etmisim bu yeter mi yoksa yanlis mi olmus daha fazla mi almaliydim? 1 gram, 1 seferlik kullanim icin yeterli ko?

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
efe araci
Merhaba tekrardan bir sey farkettim, Termal macun 1 gram siparis etmisim bu yeter mi yoksa yanlis mi olmus daha fazla mi almaliydim? 1 gram, 1 seferlik kullanim icin yeterli ko?
yeterli kendim aynısını kullanıyorum tam yetiyor rahat olun.

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
efe araci

Chapture

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hayati Kadir
hocam hepsini sıkın 1gramı spatula iy bol bol yayın fazla kalırsa çıkartırsınız gi 1gramdan ne fazla kalıcak :D
Tamamdir. Simdi aklima birsey daha geldi bu anakartlarini ramlerin falan hep teknolojisi degismis am5 diye bisiy olmus ya hani

Benim ssdler hala calisir demi hu anakarta takinca onlarinda yenisini almaya gerek yok🤦

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
efe araci
Tamamdir. Simdi aklima birsey daha geldi bu anakartlarini ramlerin falan hep teknolojisi degismis am5 diye bisiy olmus ya hani

Benim ssdler hala calisir demi hu anakarta takinca onlarinda yenisini almaya gerek yok🤦
am4 sistem olduğu için sizin eski ssd çok eski olmayacaktır ddr5 am5 sistemlerde çalışır.

Top Bottom