Soğutma sistemi güzel olan laptop

Yamaha MT-09

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
225
selamlar dün elime gamegaraj slayer r9t 5060 modeli ulaştı. cihaz çok ısınıyor tam performans modunda kesinlikle kullanamıyorum bazen 95 derecelere tırmanıyor işlemci. sanırım iade edeceğim soğutma sistemi güzel olan laptop önerir misiniz?. bütçem yaklaşık 60 bin. karta minimum 6 taksit olması lazım peşin fiyatına.

• Beğen
Reaksiyonlar: vada
45 watt limiti ile kullanıyorum şuan ortalama bir şekilde.
gta 5 encahndev edition full grafikler ray tracing açık qhd ayarlarda 100-120fps alıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

beyler kafayı yiyecem 40 bin tl lik msi laptoplar 60 derecelerde aaa oyunlarda oynuyorlar

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
selamlar dün elime gamegaraj slayer r9t 5060 modeli ulaştı. cihaz çok ısınıyor tam performans modunda kesinlikle kullanamıyorum bazen 95 derecelere tırmanıyor işlemci. sanırım iade edeceğim soğutma sistemi güzel olan laptop önerir misiniz?. bütçem yaklaşık 60 bin. karta minimum 6 taksit olması lazım peşin fiyatına.
Anormal bir durum göremedim ayrıca MSI laptoplar 60 da çalışmıyor bende vardı 5080 modeli 95 derece görüyordu

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
Anormal bir durum göremedim ayrıca MSI laptoplar 60 da çalışmıyor bende vardı 5080 modeli 95 derece görüyordu
Hocam gamegaraj bu modeli zaten msi a ürettiriyor, aynı soğutma sistemi mevcut diyenler görmüştüm doğru mu
madem performanslı kullanmayacam neden bunu aldım
En kral laptop dahi olsa soğutma potansiyeli belli dostum en fazla ne kadar soğutabilecek o yüzden diyor.

Hocam gamegaraj bu modeli zaten msi a ürettiriyor, aynı soğutma sistemi mevcut diyenler görmüştüm doğru mu

En kral laptop dahi olsa soğutma potansiyeli belli dostum en fazla ne kadar soğutabilecek o yüzden diyor.
Bu değil Intel olanları MSI kasası bu xmg clevo

Bu tongfang hacı

Yani işlemci için belki kabul edilebilir. Gpu ve anakart sıcaklığın ne alemde gtadayken.Yani insanlar çatır çutur önerirken ısınıyor diyip karşı çıktım ama
Ekran görüntüsü 2025-07-03 231109.webp
şunu bile savunan çıktı.
60 derecede aaa oynatacak laptop yok.En iyileri dahi gpuyu 70 civarı arasında cpu 80 civarında tutabiliyor.Bu xmg proda kullanılan kasa.Neo olanlar daha iyi. Ki bu dereceler içinde ptm gibi bir macun ve standla alınıyor.70ti modellerinden kesinlikle uzak durulmalı.

beyler kafayı yiyecem 40 bin tl lik msi laptoplar 60 derecelerde aaa oyunlarda oynuyorlar
Model önemli. Her türlü detay önemli.

Piyasanın çeşitlenmesini beklemek gerekiyor. Tulpar T6'ların soğutması kötü değil. Alternatif Slayer 5, hem CPU'dan hem de kasadan ötürü ısılar daha orantılı olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,681
Üyeler
192,462
Son üye
bltckerim
Geri