MSI Mag Force 100M, Zalman N5 MF arasında kaldım aklınızda başka soğutması güzel kasa var ise yazabilirsiniz.
Şunu alabilirsiniz.MSI Mag Force 100M, Zalman N5 MF arasında kaldım aklınızda başka soğutması güzel kasa var ise yazabilirsiniz.
TD500
ASUS TUF GAMING GT301 RGB Tempered Glass USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA
ASUS TUF GAMING GT301 RGB Tempered Glass USB 3.2 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TUF GAMING GT301 ITOPYA'da.www.itopya.com
![]()
Cooler Master MasterBox TD500 ARGB Tempered Glass Siyah 3 Fan USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa
Cooler Master MasterBox TD500 ARGB Tempered Glass Siyah 3 Fan USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Yenileniyoruz — QP Bilişim
QP Bilişim yenileniyor. Kısa süre içinde daha iyi bir deneyimle buradayız.www.qp.com.tr
![]()
Aerocool AirHawk Duo ARGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
Aerocool AirHawk Duo ARGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
GörmedimŞunu alabilirsiniz.
![]()
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıurun.n11.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
100m oldukça güzel ben de kullanıyorum oldukça memnunumMSI Mag Force 100M, Zalman N5 MF arasında kaldım aklınızda başka soğutması güzel kasa var ise yazabilirsiniz.
Evet fakat ön tarafta 2 fan soğutma açısından sıkıntı çıkarır mı ? Az önce snowman t6 ultra sipariş verdim yanına da soğutması güzel kasa almak istiyorum.100m oldukça güzel ben de kullanıyorum oldukça memnunum
Rankerin de incelemesine bakıyordum tam o da soğutma açısından iyiymiş hala karar veremedim yaŞunu alabilirsiniz.
![]()
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıurun.n11.com
Müşterinin yanındaydım valla cevap veremedim benim bileşenler genellikle yaz sıcağında bile 60ı geçmiyordu ama yine de hayırlı olsunEvet fakat ön tarafta 2 fan soğutma açısından sıkıntı çıkarır mı ? Az önce snowman t6 ultra sipariş verdim yanına da soğutması güzel kasa almak istiyorum.
Rankerin de incelemesine bakıyordum tam o da soğutma açısından iyiymiş hala karar veremedim ya
Düzenleme: Ranker Cygnus V2 sipariş verdim.