Normal güzel. BIOS'tan PWM moda al sürekli maximum hızda dönmesin.Hocam birde bu soğutucu ile god of war girdim deneme amaçlı 120 fps sabit 60 65 derecede geziyor ryzen 5 5600 var normal mi
hocam normal bu işlemci için kafana takmaHocam şimdi assasins cread odyse girdim fps 100 civarında geziyor 2 dk grzdim işlemci 77 derecelere geldi
77 biraz fazla bu soğutucu için ama 77 derece sorun değil. Kasan hava almıyor ve odan sıcaksa normal olabilir.Hocam şimdi assasins cread odyse girdim fps 100 civarında geziyor 2 dk grzdim işlemci 77 derecelere geldi
Kasam cougar gemini s de biraz fazla ses çıkartıyor77 biraz fazla bu soğutucu için ama 77 derece sorun değil. Kasan hava almıyor ve odan sıcaksa normal olabilir.
Knk dediğin programa baktım 2 dk oyunda gezdim 1800 Rpm kadar çıkmış soğutucu normal mi sizce77 biraz fazla bu soğutucu için ama 77 derece sorun değil. Kasan hava almıyor ve odan sıcaksa normal olabilir.
Fazla değil mi 85 derece ben assasins cread girdim 2 dk grzdim direk 77 derecelere geldi ama macunu sürmedim onunla alakalı olabilir miBugün bende aynı soğutucunun montajını yaptım, dark maxima v20 kasaya, aida 64 testine 85 derecelere kadar çıkıyor r5 3600, çok daha iyi değerler bekliyordum bende.
evet ben 70 dereceyi geçmez diye düşünüyordum, Bu arada macunu kesinlikle sür , macunsuz çok normal o değerler sende.Fazla değil mi 85 derece ben assasins cread girdim 2 dk grzdim direk 77 derecelere geldi ama macunu sürmedim onunla alakalı olabilir mi