Soğutucu Kasama Sığar mı

TOGX

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba, yakın zamanda soğutucu almayı düşünüyorum ama kasama sığar mı bilmiyorum. Sığıp sığmayacağına nereden bakabilirim?
Kasa: Thermaltake V200 TG V200 Tempered Glass RGB Edition
Almak istediğim fan: Snowman T6 Ultra - fanın işlemciyle kasa camı arasındaki uzunluğu 15.5cm.
T6 Ultra sığmazsa M.200 alacağım. (Umarım o sığar xd)
şimdiden sağ olun, iyi forumlar.

aynı kasa bende var t6 ultra bile sığıyor
Merhaba, yakın zamanda soğutucu almayı düşünüyorum ama kasama sığar mı bilmiyorum. Sığıp sığmayacağına nereden bakabilirim?
Almak istediğim fan: Snowman T6 Ultra - fanın işlemciyle kasa camı arasındaki uzunluğu 15.5cm.

kanka sığar merak etme

Bu T6 ultra amdye nasıl bağlanıyor kısaca anlatırmısın hocam.
hocam am4 aparatını anarkartta takıyorsun t6 ultranın sağda solda kancaları var onları o aparata geçiriyorsun esneterek takılan bir soğutucu zorluyorsun biraz kırılcak diye korkmayın

hocam am4 aparatını anarkartta takıyorsun t6 ultranın sağda solda kancaları var onları o aparata geçiriyorsun esneterek takılan bir soğutucu zorluyorsun biraz kırılcak diye korkmayın
Bu am4 ağaratları anakartta takılı olan mı soğutucuda ki aparat mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Stocktaki değil değil mi ?

Geri