Neler Yeni

Soğutucu laptobumu ne kadar soğutur

Nupega

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Semih

Laptobumda oyun oynarken çok fps dropu giriyordu araştırdıktan sonra bilgisayarımın sıcaklığından dolayı olduğunu öğrendim. Laptobum oyun oynarken ortalama sıcaklığı 80-90 derece arası yeri geldiğinde 100 görünüyor. soğutucu ortalama kaç derece soğutur

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Laptobumda oyun oynarken çok fps dropu giriyordu araştırdıktan sonra bilgisayarımın sıcaklığından dolayı olduğunu öğrendim. Laptobum oyun oynarken ortalama sıcaklığı 80-90 derece arası yeri geldiğinde 100 görünüyor. soğutucu ortalama kaç derece soğutur
knk kaliteli ise 10 derece falan soğutur

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Tolga Samet

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Düz zeminde kullan, tozlarını al, kesinlikle termal macun yenile ve undervolt yap, tabii destekliyorsa. Laptop soğutucusundan daha çok iş görürler.

Canciger

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Can Bozkurt
Discord
𝑪 𝒂 𝒏 🗡#4464

Soğutucu diye bir şey yoktur Laptop lar için. Sadece içerdeki sıcak havayı atıp sistemi serin tutar. Biz bu yüzden soğutucu deriz.

Top Bottom