donanım arsıvının hazırladıgı 5070 225f li kasayı aldım stok bıter dıye acele edıp 2. hava sogutyuvuyu tercih ettim 1.de stok gozukmuyordu hem goruntu hemde sogutma performansı ıcın 2 2.5 bın tl lik bir sivi sogutucu ıstıyorum tesekkurler
Aldığın soğutucu neydidonanım arsıvının hazırladıgı 5070 225f li kasayı aldım stok bıter dıye acele edıp 2. hava sogutyuvuyu tercih ettim 1.de stok gozukmuyordu hem goruntu hemde sogutma performansı ıcın 2 2.5 bın tl lik bir sivi sogutucu ıstıyorum tesekkurler
Aldığın soğutucu neydi
90mm 2 borulu olmasa bi şans ver dicem de pek iç açıcı ssonuçlar alacağını sanmıyorum. Peerless Assassin bakabilirsin, bütçe daha fazla çıkarım dersen Phantom Spirit çok iyidir.
90mm 2 borulu olmasa bi şans ver dicem de pek iç açıcı ssonuçlar alacağını sanmıyorum. Peerless Assassin bakabilirsin, bütçe daha fazla çıkarım dersen Phantom Spirit çok iyidir.
İlla sıvı olsun diyosan kasan 360mm destekliyor mu? Kasası neydi sistemin?
Bu bütçede 240mm temel soğutucuları anca bulursun, ki Peerless assassin, phantom spirit içinden geçiyor onların. Bütçe artırıp 360mm soğutucu almayacaksan bu ikisi harika soğutucular.terchen sıvı sgotma olsun ısterım bu butcede
gecen 2600 e gormustum msi marka bi sivi sogutma forumda ıs yapmazmı yada bu hava sogutculardan kotumudurBu bütçede 240mm temel soğutucuları anca bulursun, ki Peerless assassin, phantom spirit içinden geçiyor onların. Bütçe artırıp 360mm soğutucu almayacaksan bu ikisi harika soğutucular.
Ya sıvı soğutma sevdandan vazgeç, ya da bütçe artır.
Msi 240mm sivi sogutucu var 30dolar steam cash veriyor onu alabilirsin. https://www.vatanbilgisayar.com/msi...-2x120mm-argb-fanli-sivi-sogutma-sistemi.htmlgecen 2600 e gormustum msi marka bi sivi sogutma forumda ıs yapmazmı yada bu hava sogutculardan kotumudur
**30 dolar değilmiş 20 dolarmış.Msi 240mm sivi sogutucu var 30dolar steam cash veriyor onu alabilirsin. https://www.vatanbilgisayar.com/msi...-2x120mm-argb-fanli-sivi-sogutma-sistemi.html
eger hava sogutmalar 1500 1200tl civarında ıse steam koduna cpok ıhtıyacım yok sogutma degerlerı onemlı benımıcınKötü değildir, kafa kafayadır bence. Arkadaşın attığı MSI sıvı soğutucunun 30dolar kodu ile aşırı uyguna gelmiş oluyor onu al bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
30 dolar değilmiş 20 dolarmış.
Valla beni cezbetti 20 dolar. Fiyatı da fena değil 2700₺, 850₺ (20 dolar) steam kodunu düşsek, Peerless assassin fiyatı. Bence gayet iyi. Peşin fiyatına 10 taksit olaydı yapıştırırdım.eger hava sogutmalar 1500 1200tl civarında ıse steam koduna cpok ıhtıyacım yok sogutma degerlerı onemlı benımıcın