Neler Yeni

Sohbeti nasıl ilerletebilirim ?

GTX 1060

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Asus Dual GTX 1060
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü bilgisayar tavsiyeleri
Arkadaşlar çalıştığım yerde çok sevdiğim 1 aydır peşinde koştuğum biri vardı dün ani olan bazı şeyler ile tanıştık date çıktık bugün mesaj attım falan ama konuşmayı nasıl ilerletebilirim?

(Önceden hiç böylesine içten tüm saf sevgimle sevdiğim içime sığdıramadığım kimse olmadı. Ciddi düşünüyorum.)

IMG_1558.jpeg

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,327
İsim
uwu
emin miyiz peşinde koştuğuna kız dümenden cevap vermiş. üstelik wp değil instaya çek post falan atıp ortak noktalarınızı bulabilirsin. Gfghjghokvhkl 😉
Randomun aynısı yazacak kadar işsizsin be (!)

Arkadaşlar çalıştığım yerde çok sevdiğim 1 aydır peşinde koştuğum biri vardı dün ani olan bazı şeyler ile tanıştık date çıktık bugün mesaj attım falan ama konuşmayı nasıl ilerletebilirim?

(Önceden hiç böylesine içten tüm saf sevgimle sevdiğim içime sığdıramadığım kimse olmadı. Ciddi düşünüyorum.)

Alıntıyı görüntüle
Bana pek ciddi gelmedi

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
bak kardes sana kiyagim olsun tutarsa bu tutar
Instagramini bir sekilde aliyosun yada buluyosun ordan one cikanlarindan begendigi sarkicilari sarkilari gruplari filan secip bi playlist yapiyosun kiza atiyosun nasi olmus diye sonra cocuk bekliyosunuz o kadar

GTX 1060

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Asus Dual GTX 1060
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü bilgisayar tavsiyeleri
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
emin miyiz peşinde koştuğuna kız dümenden cevap vermiş. üstelik wp değil instaya çek post falan atıp ortak noktalarınızı bulabilirsin. Gfghjghokvhkl 😉

Randomun aynısı yazacak kadar işsizsin be (!)

Bana pek ciddi gelmedi

bana da ciddi gelmedi o yüzden attım +kız realde de böyleyse sallamaz bunu

10 gün olmadan her şey bitti dostlar bir gün aşırı ilgi gösteriyordu bir gün aşırı soğuk yapıyordu en son yok ben her şeyi geride bırakıp gideceğim (üniversite) falan dedi son zamanlarda erkek kankası vardı yok öyle değil böyle diyordu falan bir anda her şeyi kesti soğuk yaptı, öyle kaldım ortada

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,186
İsim
Necati
10 gün olmadan her şey bitti dostlar bir gün aşırı ilgi gösteriyordu bir gün aşırı soğuk yapıyordu en son yok ben her şeyi geride bırakıp gideceğim (üniversite) falan dedi son zamanlarda erkek kankası vardı yok öyle değil böyle diyordu falan bir anda her şeyi kesti soğuk yaptı, öyle kaldım ortada
Kızın yazdığı mesajlardan belliymiş hocam zaten , aklınızda bulun eğer kafanız uyuşuyorsa sohbeti ilerletmekte zorluk çekmiyorsanız o zaman olur. Buraya bu konuyu açıyorsanız zaten olmayacağı belli demek kısacası. İki tarafta birbirini istiyorsa sohbette konu hiçbir zaman bitmez bilginize, yani ek bir uğraş sarf etmenize gerek yok ayrıca sıkmayın canınızı doğru kişi değilmiş demekki

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
üzdü

Top Bottom