Aynı fiyata marangoza gidip masa yaptırırdım ben açıkçasıl masa alınır mı fiyatı 400 TL daha ucuz piyasadan ama o fiyata değer mi karar veremedim
gaming ibaresi olması güzel gelmiş olabilir sana ama alincak monitörler değil bütçen yoksa illa 75Hz alicam diyorsan 2. elden Alicanmonitörlerin neresi iyi anlamadim
yüksekliği ayarlanan robot ayakları var ve yorumları hep iyi sağlam diyorlar ondan soruyorumAynı fiyata marangoza gidip masa yaptırırdım ben açıkçası
Sistemler kötü.arkadaşlar sistemlerin fiyatı yüksek gibi ama monitörler güzel gibi geldi bana...tamam markaları yok ama
ihityacı olanlar bi göz atsın
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Yüksekliğinin ayarlanması ne işine yarayacak ? Marangoza da ideal yükseklikte yaptırabilirsin. Hoş geçtim hazır aldığını düşünelim gidip buna 3700 yada daha ucuz olanı al 2300 verene kadar bin liraya kadar bir fiyata masa işini çözersin. Kalan parayı koltukta kullanırsın. Hangi masayı alırsan al zaten rahat edebileceğin bir koltuk lazım. E zaten alacağın koltuğun yükseklik ayarı oluyor. Monitör desen tekli yada ikili kol almak ve monitörü yada monitörleri de istediğin gibi konumlandırma şansın var. Bunlar varken parayı oraya yatırmak varken düz masadan tek farkı yukarı aşağı hareket eden bir şeye para basmak ne kadar mantıklı? Bu dökecek paran çoktur dökersin yoksa hayatın boyunca en fazla birkaç kez kullanacağın bir özelliği var diye para basmazsın. Şimdi bu masayı alsan kaç günde bir yükseltip alçaltacaksın?yüksekliği ayarlanan robot ayakları var ve yorumları hep iyi sağlam diyorlar ondan soruyorum
Membran klavyeye o paralar verilmez. Üzerine 200 daha koy mekanik al.K55 alınır mı lo