Neler Yeni

Şok 4 Ocak / sistem/monitör/masa/koltuk

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım

vonaleee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
Gozalak
fikir alışverişi yapalım diye açtık konuyu...forumun amacı budur...şuan şahsen monitör veya sistem almayı zaten düşünmüyorum...

reftemre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
emre sun
Yüksekliğinin ayarlanması ne işine yarayacak ? Marangoza da ideal yükseklikte yaptırabilirsin. Hoş geçtim hazır aldığını düşünelim gidip buna 3700 yada daha ucuz olanı al 2300 verene kadar bin liraya kadar bir fiyata masa işini çözersin. Kalan parayı koltukta kullanırsın. Hangi masayı alırsan al zaten rahat edebileceğin bir koltuk lazım. E zaten alacağın koltuğun yükseklik ayarı oluyor. Monitör desen tekli yada ikili kol almak ve monitörü yada monitörleri de istediğin gibi konumlandırma şansın var. Bunlar varken parayı oraya yatırmak varken düz masadan tek farkı yukarı aşağı hareket eden bir şeye para basmak ne kadar mantıklı? Bu dökecek paran çoktur dökersin yoksa hayatın boyunca en fazla birkaç kez kullanacağın bir özelliği var diye para basmazsın. Şimdi bu masayı alsan kaç günde bir yükseltip alçaltacaksın?
hocam sağlamlık kalite göze hoş gelmesi konfor diye bir şey var marangoz da sunta olmayan düzgün bi ağaç masaya 2000 tl ayak harici istiyor (bu şekilde L masaya ) hazır fabrikasyon sorunsuz almak varken neden uğraşayım ve marangoza parayı nakit vereceğim nakliyesiyle uğraşacağım bunda 3 dk yürüme mesafesi uğraşmadan 6 ay taksitli alabileceğim her şeye tek bir taraftan düz basit bakıp konuşuyorsunuz

ozgkrs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ozgun
Merha a
14999 tl lik pc pahalimi yoksa parcalar mi ise yaramaz bu fiyat bandinda alabilecegim bir onerisi olan varmidir.teswkkurler

ozgkrs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ozgun
Aşırı pahalı.
Peki bu sistemi veya iyi bir sistemi nereden toplayabilirim.En son pc topladigimda gold bilgisayar piyasadaydi.cok uzun sure ara verdim konsol kullaniyordum simdi.12-15 bin arasi bir pc almak istiyorum

Spoit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Muhammed
Peki bu sistemi veya iyi bir sistemi nereden toplayabilirim.En son pc topladigimda gold bilgisayar piyasadaydi.cok uzun sure ara verdim konsol kullaniyordum simdi.12-15 bin arasi bir pc almak istiyorum
Gaming gen tavsiye ederim ben oradan sistem aldım

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular