Uzak dur yeterlişokta 15-18 haziran kataloğunda toplamda 4 adet sistem var o sistemler hakkında düşünceleriniz neler?
şoktan pc almak kimin yapacağı kaliteli mal mı olacağı belli değil bi sorun olursa arıza çıkarır zaten pahalılar yarın sistem geliyor onu alabilirsinşokta 15-18 haziran kataloğunda toplamda 4 adet sistem var o sistemler hakkında düşünceleriniz neler?
hahaha.niye ki hepsine teker teker baktım kazık ama ryzen 5 4500 gtx 1660 süperli sistem ucuza gelmişUzak dur yeterli
Yok bence hepsi pahalıhahaha.niye ki hepsine teker teker baktım kazık ama ryzen 5 4500 gtx 1660 süperli sistem ucuza gelmiş
yarın hangi sistem gelicek linkini atma şansınız varmı?şoktan pc almak kimin yapacağı kaliteli mal mı olacağı belli değil bi sorun olursa arıza çıkarır zaten pahalılar yarın sistem geliyor onu alabilirsin
3060 ti falan diyolar tetikte olyarın hangi sistem gelicek linkini atma şansınız varmı?
3060 ti olursa eğer direk alırım system-3060 iyiymiş dostum3060 ti falan diyolar tetikte ol
buda şoktaki pc den daha ucuz iyi pcITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
sistem bugün gelmeyecek miydi ertelendi mi?3060 ti falan diyolar tetikte ol
buda şoktaki pc den daha ucuz iyi pcITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Ç Ö Pşokta 15-18 haziran kataloğunda toplamda 4 adet sistem var o sistemler hakkında düşünceleriniz neler?
bende tam olarak bilmiyorum yarın dediler ama sen kontrol etsistem bugün gelmeyecek miydi ertelendi mi?