Neler Yeni

Çözüldü✓ Şok - KL-R58 - 1099 TL

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Geri dönüşleriniz için teşekkürler. Son kez bizimkilere danışıp duruma göre alacağım . Alırsam eğer burda da paylaşırım
Aynısı buradaki şubede anlık 2300 lira. Eğer burada da bin lira olsaydı bi an bile düşünmezdim açıkçası. Bin lira bandında güzel bi koltuk kalmadı çünkü.

Arkadaşlar az önce Şok mağazasına gittim fiyatların değişitiğini söylediler. R-99 olanın 1.100 oldugunu KL-R58 olanın 2.3k oldugunu soylediler. 1.100 olan da iade edilmiş. Daha doğrusu ürünü alan kişi , alıp mağazada kurulumunu yapmış fakat kol kısımları çok hareketli olduğundan iade etmiş . Üründe herhangi bir sorun yokmuş dediklerine göre . Ürünü aldıktan sonra da herhangi bir sorun ile karşılaşılması durumunda rampage yetkili servis ile alakalıymış . Sizce ne yapayım ? Ben netten hep KL-R58 modelini inceledim ve uygundu . Bu ürünü nette araştırdım çok kararsız kaldım . Kullanan var mı bu modeli ? Sizce KL-R99 alınır mı 1.100 TL ye

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar az önce Şok mağazasına gittim fiyatların değişitiğini söylediler. R-99 olanın 1.100 oldugunu KL-R58 olanın 2.3k oldugunu soylediler. 1.100 olan da iade edilmiş. Daha doğrusu ürünü alan kişi , alıp mağazada kurulumunu yapmış fakat kol kısımları çok hareketli olduğundan iade etmiş . Üründe herhangi bir sorun yokmuş dediklerine göre . Ürünü aldıktan sonra da herhangi bir sorun ile karşılaşılması durumunda rampage yetkili servis ile alakalıymış . Sizce ne yapayım ? Ben netten hep KL-R58 modelini inceledim ve uygundu . Bu ürünü nette araştırdım çok kararsız kaldım . Kullanan var mı bu modeli ? Sizce KL-R99 alınır mı 1.100 TL ye
Şimdi işler değişti. R58in yorumları güzel, tipi de daha iyi gözüküyor. R99un yorum ortalaması pek iyi değil. Boşver istersen o modelse.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Konuyu baştan beri takip ediyorum ama gerekli şeyler daha önceden yazıldığı için yorum yapmamıştım.
Şu an 1.100 TL civarına bu tarz koltuklar satılıyor. Eğer bu tarz koltuklar ile kıyaslarsan, evet R99 bunlardan daha iyi bir koltuk.
1654020162856.png

Ama R99'u tek başına değerlendirirsen, o kadar da iyi bir koltuk olduğunu söyleyemeyiz.
Eğer fiyat değişiklik olayları olmasaydı, ben de R58'i almanı önerirdim. Ama R99 için al-alma diyemem.
Eğer yine de 1.100 TL'ye daha iyisini alamam, bunu alayım dersen senin bileceğin iş.
Senin yerinde olsaydım;
Bütçemi harcamaz, zamanla da üzerine eklemeler yapar daha iyi bir model alırdım.
Çünkü ilk denemede, 3-5 günlük kullanımda hemen her koltuk rahat gibi hissettirir.
Önemli olan 3-4 ay sonra da "Ulan iyi ki almışım bunu" diyebilmek.

Cihangir

80+ Gold
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,112
Üyeler
164,618
Son üye
Xkeorn
Top Bottom