Neler Yeni

Şok klavyesi Philips G264 mini inceleme

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Ahmet Aydın
Onlar kalitesiz boyamadan kaynaklı. Klavyenin tüm siyahlığı aslında siyah plastik olduğundan değil. Şeffaf plastiğin siyaha boyanmasından. Çok geçmeden wasd shift ctrl kaybolacak. Göreceksin.

okanaltunbas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Okan Altunbaş
Mini bir incelemeyi bile hak etmeyen bir klavye. Gaming bir klavye değil. Sadece ışıkları var. Tabanı plastik ve muhtemelen taşıma esnasında yamulmuş. Masada yazı yazarken takır tukur sallanıyor. Masaya çarparak yazıyor. Ayrıca tuşları inanılmaz derecede sert. Yazı yazılmıyor. Bunları yazarken bile çok zorlanıyorum. Almayı düşünenler vazgeçsin. Alamayanlar da üzülmek yerine sevinsin.
kardeşim benimki de sallanıyordu, hafif bir şekilde eğmeye çalış. çıt diye ses gelecek ve klavye düzelecek. Emin ol çok fark edecek :D

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Ahmet Aydın
kardeşim benimki de sallanıyordu, hafif bir şekilde eğmeye çalış. çıt diye ses gelecek ve klavye düzelecek. Emin ol çok fark edecek :D
Ben belki kargosunda eğilmiştir dedim ama direk üretimde sorun var gibi.

okanaltunbas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Okan Altunbaş

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Ahmet Aydın
sen benim dediğimi yap, sol üst ve sol alt kısmı tutup hafif bük
Yaptım zaten onu. Düzeldi. Ama tuşlar inanılmaz sert. Yazı yazarken çoğu tuş basmıyor. Oyunlarda da sıkıntı çıkarıyor. Ve altı masaya tam yapışmadığı için sürekli kayıyor oyun oynatmıyor. Ben de kardeşime verdim. Eski rampage klavyem ondan daha iyi.

DonanımFikir

Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,813
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Mini bir incelemeyi bile hak etmeyen bir klavye. Gaming bir klavye değil. Sadece ışıkları var. Tabanı plastik ve muhtemelen taşıma esnasında yamulmuş. Masada yazı yazarken takır tukur sallanıyor. Masaya çarparak yazıyor. Ayrıca tuşları inanılmaz derecede sert. Yazı yazılmıyor. Bunları yazarken bile çok zorlanıyorum. Almayı düşünenler vazgeçsin. Alamayanlar da üzülmek yerine sevinsin.
Alamadım
Sevinmek de istemiyorum fazla

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Ahmet Aydın

DonanımFikir

Miraç Kandiliniz Mübarek Olsun
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,813
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Ahmet Aydın
Yine aynı. Elimde rampage klavye var. Işıklı. Philips ile aynı ışıklar. Sabit. Sadece yanım sönüyor. Ayrıca benim dandik denilen klavyemde ışıklar kısılabiliyor. Philipste kısılmıyor.

Pardon kısılıyormuş. Ama sonuç olarak ışıklar aynı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@DonanımFikir Alacaksan 10 lira fazlasına aşağıdaki klavyeyi tavsiye ederim.

Gamenote KB487L Kablolu RGB Gaming Klavye | Game Garaj

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
geldiği gün sabah erkenden gittim markasına güvenerek aldım fakat beğenmedim anında iade ettim - leri masamda büyük mousepad olmadıgı için masamda çok kayıyordu üst ayaklarında kaydırmaz plastik yoktu tuşları sert ve hoşuma gitmedi hemde plastiği kötüydü bana fazla dayanmazdı sadece ışıkları hoşuma gitti ekipmana fazla para vermek istemeyen ve çok fazla bilgisayar başında durmayan biri tavsiye edebilir yoksa fazla dayanmaz ve memlun etmez

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Ahmet Aydın
Sırf kardeşimin laptop klavyesi bozulduğu için ve tvye bağlayıp biraz uzaktan uğraştığı için iade etmeyip ona verdim. Yoksa ben de iade edecektim.

okanaltunbas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Okan Altunbaş
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,314