Şok taki sistemleri görünce midem bulanıyor berbat şeyler ve geldiğini de hiç görmedim(en azından çevremdeki şoklarda)Arkadaşlar şok marketteki apu sistem sizce alınır mı daha sonra ekran kartını alırım diye düşündüm
Reis apu sistem pek görmüyorum. Var mı sistem linkialınmaz
Varsa başka apu link alırımŞok taki sistemleri görünce midem bulanıyor berbat şeyler ve geldiğini de hiç görmedim(en azından çevremdeki şoklarda)
Reis buna 6700xt veya 3070 gibi ekran kartı takabilir miyimBunun belleği Team T-Force 3600 MHz olanı seçip, SSD olarak ise m.2 Kingston 500 GB seçerseniz daha iyi olacaktır. Şoktaki hazır sistemlere bakmayın.
Nova APU | AMD Ryzen 5 5500GT | 16 GB DDR4 | 500 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Sonradan takacaksanız takabilirsiniz tabii, 6700 XT ile kullanırsınız ama 3070 ile 1080p'de darboğaz olabilir biraz. 2K da kullanacaksanız olabilir.Reis buna 6700xt veya 3070 gibi ekran kartı takabilir miyim
Sence böyle sistem alıp ikinci el ekran kartı almak ne kadar mantıklıSonradan takacaksanız takabilirsiniz tabii, 6700 XT ile kullanırsınız ama 3070 ile 1080p'de darboğaz olabilir biraz. 2K da kullanacaksanız olabilir.
Sizin tercihiniz. 2. el kartlarda Mining riski var çok bilmiyorum o konu hakkında ama.Sence böyle sistem alıp ikinci el ekran kartı almak ne kadar mantıklı