Neler Yeni

Şok a gelen playstation 5 slim alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
onurhan
Cd oyun alıp oynayıp satmak güzel oluyor. Çok fiyat farkı olmazsa standart daha iyi.
Şokta yurtdışı ürün neden satılsın. Yurtdışı olduğunu sanmıyorum. Yurtiçi üründe yurtiçi yazmasına zaten gerek yok. Ama yurtdışı üründe yurtdışı yazmak zorunda. Yazmadığına göre yurtiçi kabul edicez
şokta tr garantili nerede yazıyor ?
marketten hiçbir teknolojik ürün alınmaz özellikle zincir marketler
birde yorumlarda gördüm cfi kodu farkı oluyormuş bu aleti çok etkiler mi ?

Aratos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Aras Telli
aletin açılıp açılmadığını , tamir görüp görmediğini nasıl anlarım n11 de bazı yorumlar bundan şikayet ediyor.
Ben açıp vidalardaki yapışkanı kontrol etmekten başka yol bilmiyorum, o da malum garantiyi çöpe atmak demek.
500-600 fazla verip güvenilir yerden alın bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
onurhan
Ben açıp vidalardaki yapışkanı kontrol etmekten başka yol bilmiyorum, o da malum garantiyi çöpe atmak demek.
500-600 fazla verip güvenilir yerden alın bence.
n11 den almayı düşünüyorum zaten pek fazla alternatif yok gibi önerebileceğiniz bir site ve ya satıcı var mı ?

Aratos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Aras Telli
n11 den almayı düşünüyorum zaten pek fazla alternatif yok gibi önerebileceğiniz bir site ve ya satıcı var mı ?
Turkcell kullanıcısı mısınız? Çok güzel fiyatlar çekiyorlar faturaya yansıtma işiyle.

fred1c

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Onur Can Özdemir
Şokta yurtdışı ürün neden satılsın. Yurtdışı olduğunu sanmıyorum. Yurtiçi üründe yurtiçi yazmasına zaten gerek yok. Ama yurtdışı üründe yurtdışı yazmak zorunda. Yazmadığına göre yurtiçi kabul edicez
pttavmdede yazmıyor o mantıkla bakarsak oradada tr garantili ve 18.700

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,344
Üyeler
165,172
Son üye
ozanyeat
Top Bottom