Bu gaming piyasası çok dalgalı marka adı altında fiyatlar çok faiş olup kimi yerde de sudan ucuz olabiliyor. Seneler önce dxracer king serisi black bir koltuk almıştım 3 veya 3.500 Tl fiyat vermiştim pişman mıyım , tabii ki de değilim. Sonuç olarak saatlerce oturup oyun oynadığım dizi film vakit öldürüğüm bir sanal dünyanın içerisindeyim o süre zarfında da kabaca tarif edilirse " Kaba yerimin" biraz da rahata ihtiyacı var diye düşünerek satın almıştım. Tamamen bu keyif işi dostum şuan ki dolar kuruna ve piyasaya bakılırsa markasız modellere 500-800 bandında bir fiyat ödüyeceğine en azından bilindik bir marka alıp rahatına bakmanı tavsiye ederim. Youtube de biraz inceleme videoları var incelemeni tavsiye ederim . Gidip bu parayı nasıl verdin kıydın diye soran olursa da keyfime düşkünüm beğenip test ettiğim bir üründü Markasına güvendiğim bir ürün her şeyden önce " TERCİH" meselesi arkadaşlar. Lütfen bazı konulara konu hakkında yorum yapın. Çöp alınmaz bu paraya bunumu aldın gerçekten diyeceğimize moral bozmamayı öğrenmeliyiz.
Oyuncu koltuğu, rekabetçi oyun oynarken, senin kalbur olmana engel olmaz ki.
Kaldı ki ben oyun oynayacağım zaman, kolumu elime alıyorum ve koltuğa uzanıyorum.