Şoka gelecek olan oyuncu koltuğu

Ayaklarımı da, uzatıyorum. Onu belirtim.

Konu sahibi, Gaming gecesine baktın mı?

Arkadaşlar şoka Rampage kl-r99 model koltuk geliyor. Sitesinden baktığımda oturma kısmının genişliği 33 cm yazıyor. Ama diğer modellerinde hep 45 cm. Bu yanlış yazılmıştır değil mi? Bide boyum 1.86 ama koltuğun tavsiye edilen Max uzunluğu 1.80 bu benim için çok sorun olur mu rahatlık anlamında? Bide 1099 liraya alınır mı tavsiye eder misiniz ve çok terletir mi? Çok uzun süre oturacağım onu düşünerek cevap verirseniz sevinirim günlük 10 saat falan.
Almayı düşünüyorum lakin hem deri hem de bana derisi kalitesiz geldi
Hawk Fab V2 Alicam veya bunu bütçe zorlayamazsam

Almayı düşünüyorum lakin hem deri hem de bana derisi kalitesiz geldi
Hawk Fab V2 Alicam veya bunu bütçe zorlayamazsam
Dostum neye göre kalitesiz geldi, hepsi aynı gözüküyor dışardan bana.

Dostum neye göre kalitesiz geldi, hepsi aynı gözüküyor dışardan bana.
Araştırma yaptım kullanıcı yorumlarına uzun kullanım fotoğraflarına baktım hocam bilmeden konuşmuyorum ayrıca bütçe varsa bana kalırsa her türlü hawk Fab V2

Araştırma yaptım kullanıcı yorumlarına uzun kullanım fotoğraflarına baktım hocam bilmeden konuşmuyorum ayrıca bütçe varsa bana kalırsa her türlü hawk Fab V2
Dostum iğnelemek için söylemedim. Kelimelerin cümledeki anlamı neyse o anlamda sordum ben bilmediğim için senin neye göre kalitesiz bulduğunu öğrenmek için sordum.

Dostum iğnelemek için söylemedim. Kelimelerin cümledeki anlamı neyse o anlamda sordum ben bilmediğim için senin neye göre kalitesiz bulduğunu öğrenmek için sordum.
Yok hocam bende açıklamak istedim sadece anladım sizin iğneleme amacınız olmadığını
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hadi Kawga edip mesaj kasalım 😳(!)

Arkadaşlar ben bu koltuğu almayı düşünüyorum acaba taksit yaparlarmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,218
Üyeler
184,599
Son üye
Zorkier