Pardon o da şok diyormuş ben bim hatırlıyorumuşum nedenseLink var mı?
O zaman ŞoK'takini almaya çalış.Baktım, daha kötü bir modeldi ve daha pahalıydı. 1250 liraydı galiba.
Almayı düşünüyorum lakin hem deri hem de bana derisi kalitesiz geldiArkadaşlar şoka Rampage kl-r99 model koltuk geliyor. Sitesinden baktığımda oturma kısmının genişliği 33 cm yazıyor. Ama diğer modellerinde hep 45 cm. Bu yanlış yazılmıştır değil mi? Bide boyum 1.86 ama koltuğun tavsiye edilen Max uzunluğu 1.80 bu benim için çok sorun olur mu rahatlık anlamında? Bide 1099 liraya alınır mı tavsiye eder misiniz ve çok terletir mi? Çok uzun süre oturacağım onu düşünerek cevap verirseniz sevinirim günlük 10 saat falan.
Araştırma yaptım kullanıcı yorumlarına uzun kullanım fotoğraflarına baktım hocam bilmeden konuşmuyorum ayrıca bütçe varsa bana kalırsa her türlü hawk Fab V2Dostum neye göre kalitesiz geldi, hepsi aynı gözüküyor dışardan bana.
Lan bi koltuk 1000 lira. Neresi ucuz. Aklım almıyor. 1000 lira. 1000Beya ucuz gerçekten, alacak kişilere hayırlı olsun.
Dostum iğnelemek için söylemedim. Kelimelerin cümledeki anlamı neyse o anlamda sordum ben bilmediğim için senin neye göre kalitesiz bulduğunu öğrenmek için sordum.Araştırma yaptım kullanıcı yorumlarına uzun kullanım fotoğraflarına baktım hocam bilmeden konuşmuyorum ayrıca bütçe varsa bana kalırsa her türlü hawk Fab V2
Yok hocam bende açıklamak istedim sadece anladım sizin iğneleme amacınız olmadığınıDostum iğnelemek için söylemedim. Kelimelerin cümledeki anlamı neyse o anlamda sordum ben bilmediğim için senin neye göre kalitesiz bulduğunu öğrenmek için sordum.