Erikli Damacanası
80+ Bronze
Son kez savaşmak istiyorum masa hariç hepsi olur özellikle koltuk iyiyse çok iyi olur
şu anda kullanıyorum kulaklık değmez fare değer ama beklentiye bağlı şu anda kullanıyorum rahat ele oturuyor bir önceki geldiğinde almıştım halen kulllanıyorumSon kez savaşmak istiyorum masa hariç hepsi olur özellikle koltuk iyiyse çok iyi olur
koltuk için şavaşmaya değer ben mousepad için savaşacağımSon kez savaşmak istiyorum masa hariç hepsi olur özellikle koltuk iyiyse çok iyi olur
Resim ve ürün ismi bıraksanız daha iyi olur.
Link yada resim atabilir misiniz? Aradımda bulamadım herhangi bir yerde kataloğu.şu anda kullanıyorum kulaklık değmez fare değer ama beklentiye bağlı şu anda kullanıyorum rahat ele oturuyor bir önceki geldiğinde almıştım halen kulllanıyorum
Link yada resim atabilir misiniz? Aradımda bulamadım herhangi bir yerde kataloğu.
Kulaklık alınmaz mı?şu anda kullanıyorum kulaklık değmez fare değer ama beklentiye bağlı şu anda kullanıyorum rahat ele oturuyor bir önceki geldiğinde almıştım halen kulllanıyorum
kulağınız küçükse alınır benim biraz büyük 1 saatten sonra kulağım dayanılmaz şekilde ağrıyorduKulaklık alınmaz mı?
tamam alabilirim o halde, başka sıkıntısı vs. var mı mikrofon kalitesi falan nasıl? Veya oyunlarda iyi ses veriyor mu?kulağınız küçükse alınır benim biraz büyük 1 saatten sonra kulağım dayanılmaz şekilde ağrıyordu
ben hayatımda ilk defa böyle bir kulaklık kulandığım için nasıl karşılaştırılaıcağını bilmiyorum ama fiyatına göre alınabilir ve tek jak girişi var çoklayıcıya ihtiyacın vartamam alabilirim o halde, başka sıkıntısı vs. var mı mikrofon kalitesi falan nasıl? Veya oyunlarda iyi ses veriyor mu?