🔥İndirim Şok'a Gelicek Rampage Gaming Ürünler 1 Nisan Düzenlendi

Ürünler Nasıl Sizce?

• Oy kullanan toplam üye
    181
A101'lerde genelde oluyor yani?
Birkaç tane gezsem bulur muyum? :D
evet oluyor gezerseniz bulursunuz bence bizim burda bir sürü var isterseniz aliexpress kes onu kampanyası ile vergi dahil 30tl'ye gamepad alabilirsiniz

evet oluyor gezerseniz bulursunuz bence bizim burda bir sürü var isterseniz aliexpress kes onu kampanyası ile vergi dahil 30tl'ye gamepad alabilirsiniz
Ben kendime aldım o kampanyadan :D Arkadaşım kulaklık aldı, arada fifa atmak için gamepad arıyordu a101de gördüm. Onun için sordum. Teşekkürler :)

rampage rm k23 mission nasıl?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o karar daha düzenlemede belkide reddedildi

olmaz mı bir sürü arkadaşım var o bizim burda var arada bir a101'e geliyor
Bütçe?

neden ne alınır siz ürüne bakmadınız mı?

mousepad var
Al geç;
Kalitesiz, nerede üretildiği belli olmayan bir kulaklık. Attığım kulaklık ise, kalitelinin bir markanın yapmış olduğu kaliteli ve kendini kanıtlamış bir üründür.

Al geç;
Kalitesiz, nerede üretildiği belli olmayan bir kulaklık. Attığım kulaklık ise, kalitelinin bir markanın yapmış olduğu kaliteli ve kendini kanıtlamış bir üründür.
kullandığınız için kalitesiz olduğunu biliyorsunuz sanırım rampage kullanma klavuzunda üretici firmayı yazıyor attığınız ürünü sharkoon üretmiyor çinli firmalar üretiyor sharkoon sadece tasarım ve özellik belirliyor rampage gibi peki bu fiyatlara gamenote bir kulaklık nasıl olurdu?

kullandığınız için kalitesiz olduğunu biliyorsunuz sanırım rampage kullanma klavuzunda üretici firmayı yazıyor attığınız ürünü sharkoon üretmiyor çinli firmalar üretiyor sharkoon sadece tasarım ve özellik belirliyor rampage gibi peki bu fiyatlara gamenote bir kulaklık nasıl olurdu?
Ne alaka? Sen Rampage sponsorluk videoları çeken değil misin? Gamenote'unda "kalıp" kullandığı ürünler var. Bu kulaklığın ne olduığu belli değil. Rampage zaten iyi bir marka değil. Her şey Çin'de üretiliyor zaten. Sharkoon'un bu ürünü kendini kanıtlamış bir üründür.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,014
Üyeler
184,715
Son üye
YusufUlas
Geri