Kulak üstü benceYakın fiyatlarda olurlarsa kulak üstü olan mı yoksa kulak içi olan mı daha iyi olur?
İhşallah alabilirsinmouse padi almam lazim
Satış yapmaları yasaklanmıştı nasıl satıyorlarsa hala.
belkide şu yasak gelmeden satalım satabildiğimiz kadar diyorlarO Karar Düzenlemede Belkide Kabul Edilmedi
Dostum ben Niroyu kullanıyorum. Gayet memnunum. Fiyatına göre iyi bi' ürün ve n11'den aldım. Yazan özelliklerini de barındırıyor.Monitör alınır mı ? yoksa bunlar biri mi daha mantıklı olur ?
Acer Nitro KG242YP UM.QX2EE.P05 23.8" 0.5 MS 165 Hz HDMI+DP FreeSync HDR10 Full HD IPS LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Acer Nitro KG242YP UM.QX2EE.P05 23.8" 0.5 MS 165 Hz HDMI+DP FreeSync HDR10 Full HD IPS LED Monitör en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
ACER Eg240y Pbipx 23.8" 165hz 2ms (Hdmı+display) Freesync Full Hd Ips Led Monitör Um.qe0ee.p07 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ACER Eg240y Pbipx 23.8" 165hz 2ms (Hdmı+display) Freesync Full Hd Ips Led Monitör Um.qe0ee.p07 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kulaklık nasıl 100 TL'ye daha iyisini bulabilir miyim ?
24 martne zaman geliyo
uygun bencekoltuğun fiyatı uygun mu
sanmıyorum ama bence h2016d daha güzel ses kalitesi için bir şey diyemem ama yakındır ses kaliteleri100tl param var H2016D alayım diyorum ama bu kulaklık 50tl daha ucuz. sence aradaki fiyat farkına değecek bir fark var mıdır?
AynenKoltuk tercih edilebilir iyi fiyattan geliyor.
keşke ama hep hayal olarak kalıyorşuradan bi sponsor çıkıp bana o koltuğu alsa ne güzel olur beğ