Bütçem olsa alırdım.
arkadaşlar alınır mı? bu rampage klr88 hepsiburadada 1600 TL falan burda yarı fiyatına
bütçem yok aslında ama bu fırsatı kaçıramam kaç yıldır aynı koltuğu kullanıyorum sırtımı bile yaslayamıyorum artık demiri batmaya başladı bir tarafımda ağırmaya başladı alıcam galibaBütçem olsa alırdım.
monitörüm geldiğinde bu katoloğu gördüm bunu almasam kesinlikle alırdımMonitörde fena değil
Bütçe yokken nasıl alıyorsun anlatır mısın bende yapcambütçem yok aslında ama bu fırsatı kaçıramam kaç yıldır aynı koltuğu kullanıyorum sırtımı bile yaslayamıyorum artık demiri batmaya başladı bir tarafımda ağırmaya başladı alıcam galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:
monitörüm geldiğinde bu katoloğu gördüm bunu almasam kesinlikle alırdım
kredi kartının gücü 3 5 taksitle bir şekilde alıcam artık yada benim için arkdaşaım alır ben ona sonra veririm yapıcam bişiler artıkBütçe yokken nasıl alıyorsun anlatır mısın bende yapcam
iade edebilirsin koşulsuz şartsız 15 gün hakkın varbütçem yok aslında ama bu fırsatı kaçıramam kaç yıldır aynı koltuğu kullanıyorum sırtımı bile yaslayamıyorum artık demiri batmaya başladı bir tarafımda ağırmaya başladı alıcam galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:
monitörüm geldiğinde bu katoloğu gördüm bunu almasam kesinlikle alırdım
Bizimde var ama ödemeside var aga sırrını tam açıklakredi kartının gücü 3 5 taksitle bir şekilde alıcam artık yada benim için arkdaşaım alır ben ona sonra veririm yapıcam bişiler artık
Borca girebilir.Bütçe yokken nasıl alıyorsun anlatır mısın bende yapcam