Hocam arabanın üstünde oturuyordu bende uysal birşeye benzetip sevmeye çalıştım elim kafasına giderken pençeyi koydu bende söve söve yoluma devam ettim acillik değil gibi ama. 10dk sonra su sabun kolonya ile dezenfekte ettim tentürdiyot uyguladım.Kedi durup dururken mi saldırdı, yoksa siz sevmeyi abarttınız diye mi?
Kuduz için 3 - 7 gün karantina süresi var diye biliyorum. Acile gidip tetanoz olabilirsiniz (Pek emin değilim.) ama yine de acile gidin.
Yok, ben sağlık ocağı kapalı diye öyle dedim. Kedi kuduz olmasa bile taşıyıcı olabilir. Tabii hemen kötü düşünmeyelim. Orayı iyice temiz tutmaya çalışın. Yıkayın, dezenfekte edin falan. Eğer, herhangi bir şeyiniz yoksa sorun yoktur. Geçmiş olsun.Hocam arabanın üstünde oturuyordu bende uysal birşeye benzetip sevmeye çalıştım elim kafasına giderken pençeyi koydu bende söve söve yoluma devam ettim acillik değil gibi ama.
Bişey olmaz derin olmamïş gördüğüm kadarıylaİlk kez böyle bir şey yaşadım kedi fln da sevmem normalde çok derin değil ama kesti yani ne olucak sağlık ocağı da kapalıAlıntıyı görüntüle