Sokak röportajını engellemeye çalışan akpliler

Bursalı_Genç16

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
334
Akpliler sokak röportajlarını bile rahat bırakmıyor muharbir sadece insanlara mikrefon uzatıyor diye AKP'li kadın gidiyor polisi arıyor.
AKP'li adam gidiyor muharbire provokatör diyor.
Allah bize bu yüzden %52'den kurtulduğumuz günleride nasip etsin inşallah.
Screenshot 2025-10-14 at 12-38-48 Sonu Karakolda Biten Röportaj ! AKP'li Teyze Açık Giyinenle...webp
Screenshot 2025-10-14 at 12-39-48 Sonu Karakolda Biten Röportaj ! AKP'li Teyze Açık Giyinenle...webp

videoyu baştan sona izledim yazık halimize beyin yok kadında

Yani Sahsen Siyaset ve Siyaset disi genel konuda sokak roportajinda ayni sekilde kendilerine zit dusunceli olan insanlari susturmaya calisan insanlar hatta susturmaya calisan kendini uste cikarmayi bi halt sanan muhabirlerde gordum

Burda kastettigim karsi goruslulerde CHP'li Genel olarak Yani bu yuzden bence Partiye Gore Degil Insana gore yargilamaliyiz ve Sahsen Malesef Ulkenin Geneli artik boyle karsidaki kisinin sozunu bitirmesine dahi izin vermiyorlar veya Kanitlar ile bir sey soyliyene sacma sapan cevaplar veriyorlar vs...

Yani Ak Partiyide her ne kadar sevmesemde her seyi Siyasete,Partilere baglamayalim Bence Insanimiz malesef genel olarak Boyle

Aileleri için hissetmedikleri aidiyet duygusunu AKP'ye karşı hissettikleri için böyleler. Aile, vatan, eş, dost... AKP'den sonra gelir. Hatta hiç gelmese de olur.

dostlar video varsa atar mısınız merak et
tim

Bu videonun tamamını izledim. Sunucu Arif Abi'nin hiçbir yanlışı yok; objektif şekilde soru soruyor. Vatandaş muhalefet ediyor, başka bir kadın ise iktidarı destekliyor ve muhalefete karşı çıkıyor. Yani fikrini belirtip gidip ortak bir konuşma yürütmek yerine, kendi görüşünü dayatıyor. "Benim dediğim doğru" diyor. Arif Abi de doğal olarak ona sorular yöneltiyor. Bu durumda, sanki muhalefet yanlısıymış gibi algılanıyor ve dışarıdan bakanlar tarafından "ortalığı karıştırıyor" gibi görünüyor.

Oysa sonradan gelen, iktidar yanlısı olan kadın biraz daha sakin konuşsa, ortak bir noktada buluşmaya çalışsa, en kötü ihtimalle "Ben böyle düşünüyorum" dese bile yeterli olurdu. Ama maalesef insanlarımız kendi fikrini dayatma eğiliminde. Hal böyle olunca da sunucu ya da muhalefet yanlısı birinden soru geldiğinde, hemen "Siz ortalığı karıştırıyorsunuz" tepkisi veriliyor. Oysa karşı taraf sadece ortak bir noktada buluşmak istiyor. Konu bu kadar basit aslında.

Artık soru sorulmasından bile rahatsız oluyorlar. Şu kafalarını az açsalar da biraz hava girse.

Siyasi gündeme bulaşınca sinirlerim aşırı geriliyor bu yüzden 2 aydır saldım gündemi. Hayat kalitem arttı

Türk milleti çalışkandır zekidir 😁
Türk olmak için sadece ırk yetmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siyasi gündeme bulaşınca sinirlerim aşırı geriliyor bu yüzden 2 aydır saldım gündemi. Hayat kalitem arttı
Ben hiçbir partinin destekçisi değilim saf milliyetçiyim kurtuluşun siyasetle olacağını da katiyen düşünmüyorum en mantıklısı bu hem siyasetle kafan yorulmuyor tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,028
Üyeler
183,048
Son üye
eeeee78
Geri