BedirhanEfe
80+ Bronze
Beyler sokakta fiber var yan binamızdada var bunu nasıl kendi binamızada çekilmesini isterim?
bahane olmuş Yani yan binada var kutuda var 30 metre ötede Yani plana gerek yok benceBen istedim çekmediler. Ceo'ya mail atmıştım. Şuan uygun değil. Planlama yapılması gerek dediler.
Bencede. Ama işte klasik Türk Telekom.bahane olmuş Yani yan binada var kutuda var 30 metre ötede Yani plana gerek yok bence
tam olarak nereye dilekçe verdin İmza faln topladınmı ? detaylı bilgi veririmisin bekliyorumBizim karşı binada vardı dilekçe verdik türk telekoma 15 güne çektiler fiberi
bekliyorum ustaBizim karşı binada vardı dilekçe verdik türk telekoma 15 güne çektiler fiberi
Türk Telekom müşteri merkezi baya kocaman bina var bizim burada apartmanda imza toploayıp talep dilekçesi olarak Müşteri merkezine verdik 1 haftada cevap geldiTam olarak nereye dilekçe verdin İmza faln topladınmı ? detaylı bilgi veririmisin bekliyorum
Binadaki Herkes TTmi kullanıyor Veya TT kullanmanız şart vb şeyler söyledilermi bide dilekçeyi bana atarmısın bende doldurayımTürk Telekom müşteri merkezi baya kocaman bina var bizim burada apartmanda imza toploayıp talep dilekçesi olarak Müşteri merkezine verdik 1 haftada cevap geldi
Boş A4 e yaptık sadece TT kulalanlardan aldık imzaBinadaki Herkes TTmi kullanıyor Veya TT kullanmanız şart vb şeyler söyledilermi bide dilekçeyi bana atarmısın bende doldurayım
Adres yazıyorsunuz kaç kişinin TT kulalndığını kaç kiş yaşadığı binada iletişim bilgilerini yazıyon sonra Fiber gelmesini talep ediyorsun güzel bir dilleBinadaki Herkes TTmi kullanıyor Veya TT kullanmanız şart vb şeyler söyledilermi bide dilekçeyi bana atarmısın bende doldurayımw
Aynen bizm yadanki 5 daireli binaya çekmediler onlarda dilekçe vermişlerdi red ettiler site olursa ihtimal artıyoEski, küçük bir binaysa çekmiyorlar. O bölgedeki müdür akraban olursa belki
Teşekkürler Cevap içinEski, küçük bir binaysa çekmiyorlar. O bölgedeki müdür akraban olursa belki
şimdi 1 kat turknet 1 kat milleni 2 kat tt 1 kat superonlineAdres yazıyorsunuz kaç kişinin TT kulalndığını kaç kiş yaşadığı binada iletişim bilgilerini yazıyon sonra Fiber gelmesini talep ediyorsun güzel bir dille
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen bizm yadanki 5 daireli binaya çekmediler onlarda dilekçe vermişlerdi red ettiler site olursa ihtimal artıyo