Sokakta fiber var binaya nasıl getirilir?

BedirhanEfe

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
268
Beyler sokakta fiber var yan binamızdada var bunu nasıl kendi binamızada çekilmesini isterim?

Ben istedim çekmediler. Ceo'ya mail atmıştım. Şuan uygun değil. Planlama yapılması gerek dediler.

Ben istedim çekmediler. Ceo'ya mail atmıştım. Şuan uygun değil. Planlama yapılması gerek dediler.
bahane olmuş Yani yan binada var kutuda var 30 metre ötede Yani plana gerek yok bence

Bende kaç aydır köydeki eve internet için uğraşıyorum kaç aydır altyapı gelmedi birkaç ev aşağıda altyapı olmasına rağmen

Bizim karşı binada vardı dilekçe verdik türk telekoma 15 güne çektiler fiberi

Son düzenleme:
Tam olarak nereye dilekçe verdin İmza faln topladınmı ? detaylı bilgi veririmisin bekliyorum
Türk Telekom müşteri merkezi baya kocaman bina var bizim burada apartmanda imza toploayıp talep dilekçesi olarak Müşteri merkezine verdik 1 haftada cevap geldi

Türk Telekom müşteri merkezi baya kocaman bina var bizim burada apartmanda imza toploayıp talep dilekçesi olarak Müşteri merkezine verdik 1 haftada cevap geldi
Binadaki Herkes TTmi kullanıyor Veya TT kullanmanız şart vb şeyler söyledilermi bide dilekçeyi bana atarmısın bende doldurayım

Eski, küçük bir binaysa çekmiyorlar. O bölgedeki müdür akraban olursa belki :)

Binadaki Herkes TTmi kullanıyor Veya TT kullanmanız şart vb şeyler söyledilermi bide dilekçeyi bana atarmısın bende doldurayımw
Adres yazıyorsunuz kaç kişinin TT kulalndığını kaç kiş yaşadığı binada iletişim bilgilerini yazıyon sonra Fiber gelmesini talep ediyorsun güzel bir dille
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen bizm yadanki 5 daireli binaya çekmediler onlarda dilekçe vermişlerdi red ettiler site olursa ihtimal artıyo

Teşekkürler Cevap için
6 dairelik bina yandaki fiber olan bina bizim bınamızdan eski kat sayısı aynı

Adres yazıyorsunuz kaç kişinin TT kulalndığını kaç kiş yaşadığı binada iletişim bilgilerini yazıyon sonra Fiber gelmesini talep ediyorsun güzel bir dille

Aynen bizm yadanki 5 daireli binaya çekmediler onlarda dilekçe vermişlerdi red ettiler site olursa ihtimal artıyo
şimdi 1 kat turknet 1 kat milleni 2 kat tt 1 kat superonline

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,879
Üyeler
184,353
Son üye
Hodvin
Geri