Neler Yeni

Sokakta İnt Altyapısı Yok ne yapmam gerek?

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Cihan Duman
Sokağın sadece başında fiber mevcut onun dışında hiç altyapı yok hiçbir internet sağlayıcı internet sunamıyor biz de başvuramıyoruz
Antenle hizmet altyapısız yerel olarak sağlanıyordu fakat BTK ile anlaşmazlık yaşamışlar artık o da yok.
Türktelekom magnet hizmeti var sınırsız internet 15mbps a kadar 800TL
Bir de superbox var 500gb kotalı 1500TL
Ne ve nasıl yapmam gerek altyapı sorununu nasıl hızlı bir şekilde çözdürebiliriz bilgisi olan var mı? Bu fiyatlar çok yüksek ve bu hizmetleri kullananların da çok memnun olmadığı internete yazıldığında aşikar.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,881
İsim
Emre siyah
1727446345237.png

tbtnet gibi firmaların wifi internet paketleri var fiyatları makul bölgenizde ne kadar iyi çalışır bilmiyorum firmayla bir görüşün bölgenizdeki uydu interneyi sağlayana firmalarla da bir görüşün ayriyeten ttelekomun altyapıyı hızlı getirmesi çok zor

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Cihan Duman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntıyı görüntüle
tbtnet gibi firmaların wifi internet paketleri var fiyatları makul bölgenizde ne kadar iyi çalışır bilmiyorum firmayla bir görüşün bölgenizdeki uydu interneyi sağlayana firmalarla da bir görüşün ayriyeten ttelekomun altyapıyı hızlı getirmesi çok zor
Teşekkürler inceleyeceğim alternatif olarak yerel firmalara bakıyorum uydulu hizmet verenlerle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,016,322
Üyeler
161,032
Son üye
yigit1331