Neler Yeni

Sokakta küfür eden çocuklar

zxcvbnm

80+
Saygıdeğer donanım arşivi üyeleri, sizlerden bir tavsiye almak adına bu formu açıyorum.
Siz olsanız sokakta bağıra çağıra küfür ederek top oynayan çocuklara ne yaparsınız? (en az 8,9 çocuk oluyor ve yaş aralığı 9-15 arası) neyse bugün 11 yaşında çocuk sokak ortasında arkadaşının anasına bacısına bağıra çağıra sövüyor. sabahtan akşama kadar hayvan gibi küfürler ediliyor, milletin arabasının içinden geçiyorlar, arabalara top fırlatıyorlar, sonra hiç bir şey yokmuş gibi oyuna devam ediyorlar daha da kötüsü var olum yaşlı teyzeler geçiyor ve hala oynamaya devam ediyorlar. uyarıyoruz teyzeler geçerken ama nafile Şimdi çıkıp bir şey desek yedi sülaleleri burda, çok kalabalıklar ve ne yapsam bilmiyorum o kadar rahatsız edici olmaya başladı ki anlatamam.

Shix2x

80+ Bronze
Bak simdi, eline bir tane civi veya igne aliyorsun(ince olsun ki belli olmasin), cocuklarin yanina top oynamaya gidiyorsun paslasiyonuz falan, cocuklarin topunu eline alip civiyi farkettirmeden topa sokuyorsun sonra oynamaya devam ediyorsun, en son giderken topun havasi inecek zaten o arada tuyersin sen. Bir top zaten 100 lira civari bi zaman sonra pes ederler.

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Musa Topçu
harbi bu çocukları anlamak zor geçen marketten çıktım çocuk yanıma geldi ben para falan isteyecek sandım önünde ki arkadaşını göstererek ben fenerbahçeliyim bu 0 çocuğu galatasaraylı dedi hiç beklemiyordum durduk yere normalmiş gibi arkadaşının annesine hakaret ediyor

nazli242

80+
harbi bu çocukları anlamak zor geçen marketten çıktım çocuk yanıma geldi ben para falan isteyecek sandım önünde ki arkadaşını göstererek ben fenerbahçeliyim bu 0 çocuğu galatasaraylı dedi hiç beklemiyordum durduk yere normalmiş gibi arkadaşının annesine hakaret ediyor
bu gerçek mi ya 🫣

Adam bunu yazmak için hesap açmış ben ona takıldım

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,194
İsim
Ege

zxcvbnm

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aileleri terbiye vermiyo ki yada bırak terbiyeyi ailelerinin de eğitimleri yok 5,6 çocuk yapıyolar salıyolar sokağa umurlarında değil...

Hanaz

80+ Gold
Saygıdeğer donanım arşivi üyeleri, sizlerden bir tavsiye almak adına bu formu açıyorum.
Siz olsanız sokakta bağıra çağıra küfür ederek top oynayan çocuklara ne yaparsınız? (en az 8,9 çocuk oluyor ve yaş aralığı 9-15 arası) neyse bugün 11 yaşında çocuk sokak ortasında arkadaşının anasına bacısına bağıra çağıra sövüyor. sabahtan akşama kadar hayvan gibi küfürler ediliyor, milletin arabasının içinden geçiyorlar, arabalara top fırlatıyorlar, sonra hiç bir şey yokmuş gibi oyuna devam ediyorlar daha da kötüsü var olum yaşlı teyzeler geçiyor ve hala oynamaya devam ediyorlar. uyarıyoruz teyzeler geçerken ama nafile Şimdi çıkıp bir şey desek yedi sülaleleri burda, çok kalabalıklar ve ne yapsam bilmiyorum o kadar rahatsız edici olmaya başladı ki anlatamam.
Yanina 2 3 arkadaşını al evinizi biliyoruz birdaha böyle şeyler duymayalım biri diklenirse şimdi ben ablanı burda neyse anladın mevzuyu korkutucan çingene değillerse sorun çıkmaz

zxcvbnm

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bak simdi, eline bir tane civi veya igne aliyorsun(ince olsun ki belli olmasin), cocuklarin yanina top oynamaya gidiyorsun paslasiyonuz falan, cocuklarin topunu eline alip civiyi farkettirmeden topa sokuyorsun sonra oynamaya devam ediyorsun, en son giderken topun havasi inecek zaten o arada tuyersin sen. Bir top zaten 100 lira civari bi zaman sonra pes ederler.
çok zor ya, düşünsene çocukların mevzuyu çaktıklarını sonra daha sesli oynuyolar, topu benim cama dogru atiyolar, babalari kapiya geliyo beni 27 yerimden bic*kliyo falan sonra haberlerde beni izliyosunuz 😍
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yanina 2 3 arkadaşını al evinizi biliyoruz birdaha böyle şeyler duymayalım biri diklenirse şimdi ben ablanı burda neyse anladın mevzuyu korkutucan çingene değillerse sorun çıkmaz
bro bazıları çingene bazıları normal çocuk, ama korkutma mevzusuna bile girilmez çunku dedigim gibi çok sakatlar en ufak tartışma yaşasan direkt bütün sülaleleri ile kapına dayanıyolarmış biz yeni tasindik, hep kavga cikiyomus bunlar yuzunden :((

Hanaz

80+ Gold
Mesaj otomatik birleştirildi:

bro bazıları çingene bazıları normal çocuk, ama korkutma mevzusuna bile girilmez çunku dedigim gibi çok sakatlar en ufak tartışma yaşasan direkt bütün sülaleleri ile kapına dayanıyolarmış biz yeni tasindik, hep kavga cikiyomus bunlar yuzunden :((
Polisi cağırıcan ozaman veletler kavga ediyor diye
Birinde çakı falan cıkarsa rahatlarsın hepsi polisten korkar olurlar

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
...
Ne yapabileceksiniz ki hocam? Düzgünce konuşup anlatırsanız, siz gittikten sonra "Enayi" derler. Kızıp döverseniz siz oradan uzaklaşırken ağlayarak arkanızdan size söver ve kaçar, daha kötüsü 15 yaş civarındaysa ne yapacağı belli bile olmaz. O yüzden yapabileceğimiz tek şey: Çevremizde ki küçüklere (Akraba olur, misafirliğe gelen küçük çocuk olur falan.) direkt küfür etmemeyi değil de küfürün kötü bir şey olduğunu, her yerde bağıra bağıra söylenmemesi gerektiğini, kimlere söylenmemesi gerektiğini, söylenecekse de insanlara rahatsızlık vermeyecek şekilde yapılmalı ve dahasını öğretebiliriz.

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
735
İsim
Alperen Yılmaz
bunların iki tane çözümü var , ya anasına babasına gideceksin "abi/abla çocuklarınız bütün mahalleyi rahatsız ediyor vs vs" ama bunu yaparken ses kaydı veya video kaydı al tersleyip küfür ederlerse karakola şikayet edersin yada çocukları özür dileyene kadar dövüp tehdit edeceksin ama öyle bir tehdit edeceksin ki ağzını birdaha açamayacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,079,603
Üyeler
171,611
Son üye
seradov