Neler Yeni

Şokta 80 TL'ye satılan Philips G264Spk8264 incelemesi.

Onurkotlutok05

80+ Gold
Öncellikle hepinize merhaba dostlar bu forum sürecimdeki ilk incelemem hatalarım olursa mazur görün. Evet, gelelim klavyemize öncelikle bu klavyeyi laptopdan masaüstüne geçen veya mekanik klavye sesinden sıkılanlar için mükemmel kendisi çok sesiz bir klavye bende aldım ve birkaç gün kullandım neredeyse laptopun klavyesinden bile sessiz bu bir artı. Klavyemizin aydınlatması ise rainbow yani gökkuşağı bu fiyata zaten rgb beklemek yanlış olur. kendisinin fn+aydınlatma tuşuna basıldığı zaman ışıkları yanıp sönüyor bu güzel bir efekt ayrıca yine fn+win tuşu ile win tuşu kilitlenebiliyor lakin klavyemizde makro tuşu ve ses r-tekerleği yok uzun kullanımda bir inceleme daha yapacağım beni dinlediğiniz için teşekkürler dostlar!

Philips G264Spk8264 ile ilgili görsel sonucu
Philips G264Spk8264 ile ilgili görsel sonucu

Son düzenleme:

xragu

80+ Gold
Öncellikle hepinize merhaba dostlar bu forum sürecimdeki ilk incelemem hatalarım olursa mazur görün. Evet, gelelim klavyemize öncelikle bu klavyeyi laptopdan masaüstüne geçen veya mekanik klavye sesinden sıkılanlar için mükemmel kendisi çok sesiz bir klavye bende aldım ve birkaç gün kullandım neredeyse laptopun klavyesinden bile sessiz bu bir artı. Klavyemizin aydınlatması ise rainbow yani gökkuşağı bu fiyata zaten rgb beklemek yanlış olur. kendisinin fn+aydınlatma tuşuna basıldığı zaman ışıkları yanıp sönüyor bu güzel bir efekt ayrıca yine fn+win tuşu ile win tuşu kilitlenebiliyor lakin klavyemizde makro tuşu ve ses r-tekerleği yok uzun kullanımda bir inceleme daha yapacağım beni dinlediğiniz için teşekkürler dostlar!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Klavye tuşları silinirmi hiç bir fikrim yok
bime gelen polosmart pgm11 i aldım ve bundan çok daha iyi ben o klavyeyi almazdım

• Beğen
Reaksiyonlar: Tera

Unidentified

80+ Silver
Hocam bu pek inceleme gibi durmuyor. Ama yinede elinize sağlık bir kaç tanede olsa fotoğraf eklenebilir.

• Beğen

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,095
İsim
Lydranx
Mesaj otomatik birleştirildi:

Klavye tuşları silinirmi hiç bir fikrim yok
Hocam inceleme pek olmamış. İnceleme gibi değil sanki

• Beğen
Top Bottom