Neler Yeni

Şok'un Asus Tuf toplama sistemleri

NightWish2434

80+ Silver
Arkadaşlar ben geçtiğimiz gün babama aylar yıllardır aldırmaya çaışıştığım pc hayalime kavuştum şok marketlere gelen 3050'li sitemi almadan önce bi baktım aynı parçalarla synı pc'yi toplamaya çalıştım ama fiyat şoktaki hazır pc den kat kat daha pahalı çıktı bende artık heycecandan daha araştıramadığım için babamla sabahleyin gidip aldım şu an Donanım Arşivine atılan yeni videoyu ve yorumları gördüm kendimi çok kötü ve enayi gibi hissediyorum siz ne diyorsunuz 15k RTX 3050 grafik kartı ryzen 5500 işlemci 16 gb 2x ram 512 gb lik bi ssd kullanan sitem için çok mu fazla çok kötü bişey mi yaptım zarardaysam kaç TL zarardayım?
aga en az 5k

Raichu93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Atakan AKKUŞ
İlgilendiği Kategoriler
Age of Empires 1-2-3-4 ve Age of Mytholgy serileri.
Instagram
legendeliteteacher05
Satmak için numara onlar iade et .

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Yunus Emre Çifcioğlu
Arkadaşlar ben geçtiğimiz gün babama aylar yıllardır aldırmaya çaışıştığım pc hayalime kavuştum şok marketlere gelen 3050'li sitemi almadan önce bi baktım aynı parçalarla synı pc'yi toplamaya çalıştım ama fiyat şoktaki hazır pc den kat kat daha pahalı çıktı bende artık heycecandan daha araştıramadığım için babamla sabahleyin gidip aldım şu an Donanım Arşivine atılan yeni videoyu ve yorumları gördüm kendimi çok kötü ve enayi gibi hissediyorum siz ne diyorsunuz 15k RTX 3050 grafik kartı ryzen 5500 işlemci 16 gb 2x ram 512 gb lik bi ssd kullanan sitem için çok mu fazla çok kötü bişey mi yaptım zarardaysam kaç TL zarardayım?
hocam 12kya rx 6600xt ryzen 5500lü sistem var gereksiz pahalı şoktaki

adardemir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Adar Demir
hocam anlayabiliyorum normalde araştırıcı biriyimdir elektronik konusunda fakan bi an dalgınlığa ve duygu karışıklığına denk geldi böyle bi enayilik yaptım iade dahi almıyorlar kendimi aşırı kötü hissediyorum

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Yunus Emre Çifcioğlu
hocam anlayabiliyorum normalde araştırıcı biriyimdir elektronik konusunda fakan bi an dalgınlığa ve duygu karışıklığına denk geldi böyle bi enayilik yaptım iade dahi almıyorlar kendimi aşırı kötü hissediyorum
hocam iade almıyorlarsa boşver olacağı varmış de geç kendini üzme

Cihangir

80+ Gold
iade et hemen o parayı şoka vereceğine yaksan daha iyi olurdu

CptSpork

80+ Bronze
Canını çok sıkma iade etmeye bak, almıyoruz diye bir şey yok sen tüketici hakem heyetine başvur onlar olsun muhattabın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Hüseyin Taşdemir
Geçmiş olsun hocam. Ryzen 5 5600, rtx 3060 lı sistemi 15.3 e aldim ben.
Acele etmişsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,112
Üyeler
166,154
Son üye
apocanwq
Top Bottom