Neler Yeni

Şok'un Asus Tuf toplama sistemleri

adardemir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Adar Demir
Arkadaşlar ben geçtiğimiz gün babama aylar yıllardır aldırmaya çaışıştığım pc hayalime kavuştum şok marketlere gelen 3050'li sitemi almadan önce bi baktım aynı parçalarla synı pc'yi toplamaya çalıştım ama fiyat şoktaki hazır pc den kat kat daha pahalı çıktı bende artık heycecandan daha araştıramadığım için babamla sabahleyin gidip aldım şu an Donanım Arşivine atılan yeni videoyu ve yorumları gördüm kendimi çok kötü ve enayi gibi hissediyorum siz ne diyorsunuz 15k RTX 3050 grafik kartı ryzen 5500 işlemci 16 gb 2x ram 512 gb lik bi ssd kullanan sitem için çok mu fazla çok kötü bişey mi yaptım zarardaysam kaç tl zarardayım?

FrankEnsQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
''FrankEnsQ'' Derler.
Arkadaşlar ben geçtiğimiz gün babama aylar yıllardır aldırmaya çaışıştığım pc hayalime kavuştum şok marketlere gelen 3050'li sitemi almadan önce bi baktım aynı parçalarla synı pc'yi toplamaya çalıştım ama fiyat şoktaki hazır pc den kat kat daha pahalı çıktı bende artık heycecandan daha araştıramadığım için babamla sabahleyin gidip aldım şu an Donanım Arşivine atılan yeni videoyu ve yorumları gördüm kendimi çok kötü ve enayi gibi hissediyorum siz ne diyorsunuz 15k RTX 3050 grafik kartı ryzen 5500 işlemci 16 gb 2x ram 512 gb lik bi ssd kullanan sitem için çok mu fazla çok kötü bişey mi yaptım zarardaysam kaç TL zarardayım?
kanka daha güçlüsünü daha uyguna toplayabilirdin indirimlerden fakat para sıkıntınız yoksa dert etme keyfine bak

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,636
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Neden atliyorsunuz ki kardeşim gözünüzü seveyim biraz araştırın yada almadan önce foruma danışın

adardemir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Adar Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam kasiyer bana bugün bitebilir falan dedi bende baktım tr de sadece 30 stoğu var strese girdim heyecanlandım hızlı davranmaya çalıştım böylece çok fena zarara girdim en az bi 3k zarar kitlendi iadesi de yokmuş

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
hocam kasiyer bana bugün bitebilir falan dedi bende baktım tr de sadece 30 stoğu var strese girdim heyecanlandım hızlı davranmaya çalıştım böylece çok fena zarara girdim en az bi 3k zarar kitlendi iadesi de yokmuş
kral kasiyere niye bakıyorsun sen onlar satma peşindeler zaten
geçen kasiyer arkadaşa tosla yerine ininal aldırdı mesela

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
çok zarardasın git iade et

Adem Türk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Adem Türk
Arkadaşlar ben geçtiğimiz gün babama aylar yıllardır aldırmaya çaışıştığım pc hayalime kavuştum şok marketlere gelen 3050'li sitemi almadan önce bi baktım aynı parçalarla synı pc'yi toplamaya çalıştım ama fiyat şoktaki hazır pc den kat kat daha pahalı çıktı bende artık heycecandan daha araştıramadığım için babamla sabahleyin gidip aldım şu an Donanım Arşivine atılan yeni videoyu ve yorumları gördüm kendimi çok kötü ve enayi gibi hissediyorum siz ne diyorsunuz 15k RTX 3050 grafik kartı ryzen 5500 işlemci 16 gb 2x ram 512 gb lik bi ssd kullanan sitem için çok mu fazla çok kötü bişey mi yaptım zarardaysam kaç TL zarardayım?
15k ile 3060 alan vardı
Mesaj otomatik birleştirildi:

iade alamama gibi bir durum olamaz bu arada uydurma laf o

adardemir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Adar Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iadesi yokmuş hocam ya bi zararın miktarını belirtebilirmisin sana zahmet babama durumu açıklamaya çalışayım

kasiyer bana öyle söyledi saçma sapan bi akütel mağzasının sistemi olduğu için uydurabiliyorlar bilmiyorum

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop

SametSW

80+ Bronze
iadesi yokmuş hocam ya bi zararın miktarını belirtebilirmisin sana zahmet babama durumu açıklamaya çalışayım

kasiyer bana öyle söyledi saçma sapan bi akütel mağzasının sistemi olduğu için uydurabiliyorlar bilmiyorum
en iyisi açıklama bırak

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
üstüne 5k koyarak 3060ti i5-12400f sistem alabiliyorsun iade et direkt :d

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop

SametSW

80+ Bronze
aklınızda bulunsun zincir marketlerden hiçbir şey alınmaz özellikle araştırmadan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,027
Üyeler
164,944
Son üye
requiemcc
Top Bottom