Neler Yeni

Sol kulağım az duyuyor ve randevu alamıyorum

Ali123%

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ali Kaan Karakoyun
Sol kulağımda bi basınç hissettim sonra az duymaya başladığımı farkettim içindeki kiri alayım derken daha kötüleştiğini farkedip bıraktım şuanda çok az duyuyorum bugün öğlen saatlerinde banyodan çıkıp direk oyun oynamıştım kulaklığın yaptığı basıç ile ilgili olabilirmi ayrıca ne zaman 182 yi arayıp kulak burun boğaz için randevu almayı denedim İstanbul geneli randevu yok denildi randevu almak için belli bi taktipi olan varmı
İyi forumlar

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
Sol kulağımda bi basınç hissettim sonra az duymaya başladığımı farkettim içindeki kiri alayım derken daha kötüleştiğini farkedip bıraktım şuanda çok az duyuyorum bugün öğlen saatlerinde banyodan çıkıp direk oyun oynamıştım kulaklığın yaptığı basıç ile ilgili olabilirmi ayrıca ne zaman 182 yi arayıp kulak burun boğaz için randevu almayı denedim İstanbul geneli randevu yok denildi randevu almak için belli bi taktipi olan varmı
İyi forumlar
Şıringa ile kulağına su sıkmayı denedin mi

SpeedCar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,009
İsim
Eymen Gürel
İyi forumlar
Sanırım Mhrs de saat 16 da alınıyordu randevu.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Randevular her gün saat 16:00 da açılıyor, 1 dakika içinde de bitiyor çoğu. O an şansınızı deneyebilirsiniz

WhoCares

80+ Gold
şu sıralar alamazsın zaten alsan bile 2 haftaya en yakın o da denk gelirse saat 16.00 17.00 mi saatten emin değilim sonra bazı doktorlar randevusuz bakiyorlar tabi bakip bakmamak kendinelerine ait rica edersen bakabilirler belki acilse özele

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,006
İsim
Oğuz Oğuz
İyi forumlar
16'da açılıyor randevular genelde. Tam 16'da sisteme girip dene.

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
acilden girme şansın yok mu

Ali123%

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ali Kaan Karakoyun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şıringa ile kulağına su sıkmayı denedin mi
Hayır denemedim işe yararmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sanırım Mhrs de saat 16 da alınıyordu randevu.
Randevular her gün saat 16:00 da açılıyor, 1 dakika içinde de bitiyor çoğu. O an şansınızı deneyebilirsiniz
şu sıralar alamazsın zaten alsan bile 2 haftaya en yakın o da denk gelirse saat 16.00 17.00 mi saatten emin değilim sonra bazı doktorlar randevusuz bakiyorlar tabi bakip bakmamak kendinelerine ait rica edersen bakabilirler belki acilse özele
16'da açılıyor randevular genelde. Tam 16'da sisteme girip dene.
Hepinize çok teşekkür ederim randevu almayı deneyeceğim

acilden girme şansın yok mu
Babamda yaklaşık 1 hafta önce kulağından sıkıntı çekiyordu acile gittiğinde bakmamışlar 😟

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay

Babamda yaklaşık 1 hafta önce kulağından sıkıntı çekiyordu acile gittiğinde bakmamışlar 😟
:d özele gitmen iyi olur gibi

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
Ani işitme kaybı acillik bir durumdur. Derhal müdahale ve oksijen tedavisi gerekir. Mhrs uygulamasında randevu açılınca mesaj gelir. Ama durum acillik bence geç müdahalede işitme kaybı kalıcı olur.

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513

Babamında az duyuyordu hastanede sıringa ile su tuttular baya kir aktı ve düzeldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,742
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom