Adem Türk
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 649
- İsim
- Adem Türk
Belki bi optisyen vardır burada soruna ne isim vereceğimi hala bulamadım yakın zamanda doktora giderim benzer problemi yaşayan var mı diye merak ettim. Gece dışarı çıktığımda uzaktaki ışıkların bi tuhaf gözüktüğünü farkettim sol gözümü kapattığımda gayet net düzgün bir ışık sağ gözümü kapatıp baktığımda ise ışığın etrafında parlak bi halka varmış gibi görüyorum gayet net görüyorum bir görme problemim sağlık sorunum da yok.
1. sağ gözüm ile gördüğüm
2. sol gözüm ile bu resimdeki halkaya benzer şekilde ışık kaynağının etrafında ışık halkası gördüğümü farkettim
Tam olarak 2. resimdekiyle bire bir değil fakat benzer bir halka şeklinde gördüm internette aratacağım bir terim de aklıma gelmedi bi fikri olan veya ışığı bu iki resimdeki gibi gören var mı acaba. Ayrıca 1 gün önce sağ gözüme sokakta yürürken küçük bir sinek kaçtı 10 dakika kadar onunla uğraştım eve gidip ayna karşısında ancak çıkardım fakat bu gözüm problemsiz çok net görüyor bununla ilişkilendiremedim.
1. sağ gözüm ile gördüğüm
2. sol gözüm ile bu resimdeki halkaya benzer şekilde ışık kaynağının etrafında ışık halkası gördüğümü farkettim
Tam olarak 2. resimdekiyle bire bir değil fakat benzer bir halka şeklinde gördüm internette aratacağım bir terim de aklıma gelmedi bi fikri olan veya ışığı bu iki resimdeki gibi gören var mı acaba. Ayrıca 1 gün önce sağ gözüme sokakta yürürken küçük bir sinek kaçtı 10 dakika kadar onunla uğraştım eve gidip ayna karşısında ancak çıkardım fakat bu gözüm problemsiz çok net görüyor bununla ilişkilendiremedim.