Neler Yeni

Solak Elektro Gitar Önerisi.

Pietros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Pietros Jitem
Zamanında klasik gitar çalmışlığım var. Yani başlangıç orta seviye bir elektro gitar arıyorum. Ibanez modellerine baktım fakat çok başlangıç seviyesi bulamadım. Bir öneri sunarsanız memnun olurum. Bütçem 8k

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,522
İsim
Ümit Can
Ibanez modellerinin dışında Schecter C-1 veya SX Stratocaster modellerine bakabilirsiniz. Unutmayın asıl tonu belirleyen amfidir. Her gitarla her tonu çalmak mümkündür, "single coil ile sert müzik çalınmaz" veya "humbucker ile blues çalınmaz" gibi kavramlar tamamen kalıplaşmış yanlış bir bilgi kirliliğinden başka bir şey değildir. Gerekli tonlama ile stratta metalin âlâsını çalarsın.
SX Stratocaster önerimdir başlangıç seviyesi için oldukça iyidir hatta orta-ileri seviyelere geçtiğiniz vakit gitarı değiştirmek yerine 2-3 modifiye ile sahneye çıkartacak bir konuma getirebilirsiniz SX'i, önü açıktır. Tabi modifiye ile kafanızı başlangıçta karıştırmayın dediğim konu ileri seviyeler için..

Şimdi baktım SX Dore'de sepette 3,695 TL yapıyor. Geri kalanla güzel bir amfi alabilirsiniz. Geriye 4300TL gibi bir fiyat kalıyor tavsiyem Amfiyi 2. elden temiz ve güzel bir amfi almanız. Eğer başlangıç için 8K'nın hepsini harcamak istemiyorsanız sıfır iyi kötü bir amfi alıp yola başlayabilirsiniz.

YusufArda000

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Zamanında klasik gitar çalmışlığım var. Yani başlangıç orta seviye bir elektro gitar arıyorum. Ibanez modellerine baktım fakat çok başlangıç seviyesi bulamadım. Bir öneri sunarsanız memnun olurum. Bütçem 8k
Hocam ne tarz müzik çalmak istiyorsunuz? Daha sert müzikler çalıyorsanız Ibanez, Schecter, Jackson,Cort tarzı markalara bakabilirsiniz eğer strat istiyorsanız bence Ihlamur gövdeli sxlerden almaktansa alder veya ash gövdeli sxlere bakın
Solak olması zorunlu değilse

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,522
İsim
Ümit Can
strat istiyorsanız bence Ihlamur gövdeli sxlerden almaktansa alder veya ash gövdeli sxlere bakın
Aradaki fiyat farkına değmez gibi düşünüyorum ya fiyat farkı çok bütçeye amfiyi de hesaba katarsak biraz sıkıntılı ekstradan attığınız gitarlar solak gitar değil..

Top Bottom