Neler Yeni

Solak Olup Sağ Elle Mouse Kullanamama Sorunsalı

Katılıyorum. Hadi o tuşları kullandım. Shift ctrl falan napcaz. 😁
Alışırsın.Bak,harbiden alışırsın.Asıl önemli olan 'aim' kısmını kaçırdıktan sonra wasd ile oynasan,shift'e bassan ne olacak?Zor bir şey değil ki zaten sol eline mouse'u alınca rahatlarsın ve klavyeye alışmakta ne var sanki?Kolaylık sağlar sana ciddiyim.

klavyede wasd tuşlarına basmak oyunlarda senin için eziyet olur, boşver bence böyle devamke :d

Alışırsın.Bak harbiden alışırsın.Asıl önemli olan 'aim' kısmını kaçırdıktan sonra wasd ile oynasan shift'e bassan ne olacak?Zor bir şey değil ki zaten sol eline mouse'u alınca rahatlarsın ve klavyeye alışmakta ne var sanki?Kolaylık sağlar sana ciddiyim.
Fena gaza getirdin kanka. Satıyorum mouse'u! 😁

Yada bir kere sol el mouse deneyeyim sonra satayım.

Sol elle mouse kullanırsam çok daha iyi oynayacağımdan eminim. Solak olduğumdan günlük hayatta sağ kolumu fazla kullanmıyorum ve mouse kullanırken yoruluyorum da. Sanırım bir şekilde deneme imkanı bulup ona göre karar vereceğim.
Ne yaparsan yap çift ele uygun mouse alma. Yani xorda kalmadıkça. Hiç rahat olmuyolar. Belki Corsair M55 olabilir ya da Rival 3 tarzı.

Kanka sende ne aksiyon arıyon ortalama aimin varsa hiç gerek yo sıfırdan başlayacaksın bir de öyle düşün.

Ne yaparsan yap çift ele uygun mouse alma. Yani xorda kalmadıkça. Hiç rahat olmuyolar. Belki Corsair M55 olabilir ya da Rival 3 tarzı.
Çift el mouse'lar pazarlama taktiği bence. Mouse ya sol eldir ya sağ eldir abi o ne öyle.

Kanka sende ne aksiyon arıyon ortalama aimin varsa hiç gerek yo sıfırdan başlayacaksın bir de öyle düşün.
Aga silver 1'im. Giriş seviye aim.

Fena gaza getirdin kanka. Satıyorum mouse'u! 😁

Yada bir kere sol el mouse deneyeyim sonra satayım.
Dene tabii denemek önemli ancak ben yerinde olsam şuan zaten sol elle yargı dağıtırdım.Kesinlikle bu konuda bana güven,gerçekten memnun olacaksın.Direkt yeni düzene geç derim.Seni inanılmaz rahatlatacak.Yani basit olarak düşün bir de.Sen solaksın ancak sağ elle adam vurmaya çalışıyorsun.Tam bir saçmalık.Kendine göre uyarladığın zaman ateş edersin ateş...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Baştan başlayacak hiçbir şey yok bence.Zaten bütün hayat boyu kullandığı elini mouse'a mı alıştıramayacak?

Çift el mouse'lar pazarlama taktiği bence. Mouse ya sol eldir ya sağ eldir abi o ne öyle.

Aga silver 1'im. Giriş seviye aim.
O zaman iş değişir. Mastermouse Lite S vardı ama stoklarda kalmamıs o bir tık oturabilirdi sol el için. M55 deneyebilirsin belki. Ama G300S ya da G102 deneme sol el için. Ve bence Claw grip tutman seni rahatlacaktır.

Arkadaşlar solağım ancak küçüklükten beri alışılagelmiş olarak sağ elle mouse kullanıyorum. Gerçekten çok zorlanıyorum bir yere tıklarken imleci üstüne getirene kadar canım çıkıyor. Oyunlarda da kolsuz damgası yiyorum.
Sizce mouse'u satıp sol ele uygun bir mouse almalı mıyım alışmam zor olur mu? Sonuçta yıllar boyu sol el klavye sağ el mouse olarak kullandım. Acaba sol el mouse kullanırsam sağ elimle klavye kullanabilir miyim oyunlarda hakimiyeti zor olur mu? Çok kararsız kaldım. Özellikle bu konuda tecrübesi olanların tavsiyelerini bekliyorum.
knk bende solağım anlıyorum seni ama klavye sağda zor olur bence

O zaman iş değişir. Mastermouse Lite S vardı ama stoklarda kalmamıs o bir tık oturabilirdi sol el için. M55 deneyebilirsin belki. Ama G300S ya da G102 deneme sol el için. Ve bence Claw grip tutman seni rahatlacaktır.
G300S'i alanları garipsiyorum bir tık.Denemeye gittiğimde sadece serçe parmağım kadar olan mouse'u neredeyse elime oturtturmak için çarpılıyordum.

Dene tabii denemek önemli ancak ben yerinde olsam şuan zaten sol elle yargı dağıtırdım.Kesinlikle bu konuda bana güven,gerçekten memnun olacaksın.Direkt yeni düzene geç derim.Seni inanılmaz rahatlatacak.Yani basit olarak düşün bir de.Sen solaksın ancak sağ elle adam vurmaya çalışıyorsun.Tam bir saçmalık.Kendine göre uyarladığın zaman ateş edersin ateş...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Baştan başlayacak hiçbir şey yok bence.Zaten bütün hayat boyu kullandığı elini mouse'a mı alıştıramayacak?
Eyvallah beyler dikkate alacağım. Umarım klavye konusunda sıkıntı çekmem. 😊

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,562
Üyeler
173,522
Son üye
Slayterxd
Geri