Solak Olup Sağ Elle Mouse Kullanamama Sorunsalı

Ben de klavyeyi kullanamamaktan korkuyorum. Mouse'a bir şekilde alışılır sanırım.
knk bende solağım iki ele uygun klavyeyi zor bulursun hiç uğraşma sağ kol daha iyi mouse için

Bir deneyeceğim. Öyle kullan diyen çok oldu. Beceremezsem aynen bu şekil devam.
knk cs ise konu hellian tv aim geliştirmw yap son videosunu izle aimle alakalı arkadaşlarım öyle geliştirdi kendini benimki açmadığı için yapamıyorum

knk cs ise konu hellian tv aim geliştirmw yap son videosunu izle aimle alakalı arkadaşlarım öyle geliştirdi kendini benimki açmadığı için yapamıyorum
O video'dakileri uygulamıştım biraz gerçekten yararlı.

Arkadaşlar solağım ancak küçüklükten beri alışılagelmiş olarak sağ elle mouse kullanıyorum. Gerçekten çok zorlanıyorum bir yere tıklarken imleci üstüne getirene kadar canım çıkıyor. Oyunlarda da kolsuz damgası yiyorum.
Sizce mouse'u satıp sol ele uygun bir mouse almalı mıyım alışmam zor olur mu? Sonuçta yıllar boyu sol el klavye sağ el mouse olarak kullandım. Acaba sol el mouse kullanırsam sağ elimle klavye kullanabilir miyim oyunlarda hakimiyeti zor olur mu? Çok kararsız kaldım. Özellikle bu konuda tecrübesi olanların tavsiyelerini bekliyorum.

Bence bu şekilde alışmaya çalış, klavye konusunda sıkıntı yaşama ihtimalin yüksek.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O kadar teknoloji gelişiyor bilgisayarlar da, her yıl yeni teknolojiler geliyor. Ama bi türlü solaklara uygun ekipmanlar olmuyor :D. Solak el için mouse almak istesen çol ucuza da kapatamassın tahminimce, klavye de yoktur muhtemelen.

Bence bu şekilde alışmaya çalış, klavye konusunda sıkıntı yaşama ihtimalin yüksek.
Şöyle düşün. Ilk PC kullandığında sende alışamamıştın ama sonradan alıstın haksız mıyım? Sadece ilk defa Pc kullanır gibi olur 1 2 sene sonra alışır. Tabi 2 sene ne halt yer orası muamma :D.

Ben de solağım çift ele uygun mouselar var biliyorsun ama asla kullanamıyorum sağ elimle kalemle 2 kelime yazı yazamam ama mouse u hep sağ elimle kullanırım.

O kadar teknoloji gelişiyor bilgisayarlar da, her yıl yeni teknolojiler geliyor. Ama bi türlü solaklara uygun ekipmanlar olmuyor :D. Solak el için mouse almak istesen çol ucuza da kapatamassın tahminimce, klavye de yoktur muhtemelen.
Aynen öyle hocam. Doğru düzgün ekipman da yok. En çok sağlaklar için olan sıralara uyuz kapıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,240
Üyeler
192,657
Son üye
Mete5834
Geri