Neler Yeni

Son 1 ay içerisinde r5 3600 sipariş eden var mı ?

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
İkinci satırda 19 ve 20 ile başlama durumuna göre 20'nin daha güncel, İkinci sayı olan 13 sayısının da hafta olduğu söyleniyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen kanka en akıllıca sorular sizinkiler. Trendyoldaki bi satıcı ve satışları güncel halen ama işlemci kendi cevaplarına göre güncel değil. Satıcının daha önce alıp stoklamış olmasına sana göre mümkün değil
Ben sana kesin bir cevap verdim mi ? Sana sadece sorunun net bir cevabı olmadığını söyledim
Aynen kanka en akıllıca sorular sizinkiler.
Bu arada evet en azından açtığım konuların başlığı sorunun ne olduğunu açıklıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Ferdi Akdemir
Ben sana kesin bir cevap verdim mi ? Sana sadece sorunun net bir cevabı olmadığını söyledim

Bu arada evet en azından açtığım konuların başlığı sorunun ne olduğunu açıklıyor
Soru içerikte belli dostum ama gördüğün gibi sorun tam olarak ne onu öğrenmeye çalışıyoruz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Ferdi Akdemir
@TristanIsolde arkadaş burada söylemiş rastgele diye.

Biraz daha nazik olursanız sevinirim.
Dostum arkadaşım bana sorumun saçma olduğunu söyleyerek cümleye giriş yapmış. Farkettiysen kendimi savunmaktan öteye geçmedim. Nezaket kurallarına uyarak.

Arkadaşın*

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
Öncelikle aldım diyen birine ihtiyacım var kardeşim. Sorunun hepsini başlığa sığdıramam. Aldım diyen birine ikinci bir soru yönelttiğimde ikinci bir cevabı vermek de külfet olmaz zannımca

Kardeşim üzerindeki üretim yılı kaç kazıyor bakabildin mi

Üretim yılını soracaktım

Aynı soru kardeşim sana da
Bak, normal sorsan cevaplardım ben. Yeni alınan 3600'lerin 2019 model gelmesi neredeyse imkansız...

Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Ferdi Akdemir
Bak, normal sorsan cevaplardım ben. Yeni alınan 3600'lerin 2019 model gelmesi neredeyse imkansız...
Dostum sen de anlamsız konular açmayın diye yazmışsın ilk yazdığında. Bu forumun kuralı, söylenmek istenen her şeyin tamamen başlığa sığdırılması mı acaba? Birinin bi açığını yakalasak da cephe alsak gibi tavır takınmak ne derece doğru? Her 60 saniyede bir sayfa konu güncelleniyor senin gelip beni ikaz etmene anlam veremediğim gibi tepki de vermedim. Üstüne bi de düzgün yazsan cevaplardım diyorsun. Canın sağolsun kanka nasıl davranmak istiyorsan öyle davran

Top Bottom