Tavsiye verebilir misin çok sıfırdan değil ama neredeyse sıfırdan başlayacağımYetişir tabii ne olacak sadece 8. sınıf konularını kapsıyor. Ben YKS çalışıyorum 4 yıllık lise konularını kapsıyor. Eğer sıkı çalışırsan çok yüksek derece bile yapabilirsin, çok şey başarılır o sürede.
LGS hakkında verebileceğim tavsiye örnek soruları dikkate alman. Önceki yıllarda çıkmış sorulara göz gezdirmenide öneririm. Onun dışında her gün paragraf çözmeyi ihmal etme.Tavsiye verebilir misin çok sıfırdan değil ama neredeyse sıfırdan başlayacağım
teşekkürlerLGS hakkında verebileceğim tavsiye örnek soruları dikkate alman. Önceki yıllarda çıkmış sorulara göz gezdirmenide öneririm. Onun dışında her gün paragraf çözmeyi ihmal etme.
Rica ederim iyi çalışmalarteşekkürler
Dostum öncelikle Allah yardımcın olsun LGS'den yeni çıkmış birisi olarak şunları söyleyebilirim ki ;teşekkürler
ben 1 haftaya yetiştirmeye calısıyodum la 6 ayda profesör olursun 3 sene oldu ben girelide hala aynı şeyler geçerli yaniİlk 3 ay kendi mükemelliğim yüzünden lgs odaklı çalışmadım son 6 ayda yetiştirebilir miyim?
çok rahat yetiştirisin ama iyi bir puan istiyorsan çok sıkı çalışİlk 3 ay kendi mükemelliğim yüzünden lgs odaklı çalışmadım son 6 ayda yetiştirebilir miyim?
Yetişir zaten maksimum 2-2,5 ünite işlenmiştir şimdiden çalışmaya başla.İlk 3 ay kendi mükemelliğim yüzünden lgs odaklı çalışmadım son 6 ayda yetiştirebilir miyim?
boş beleş yatıp 2 ay kala çalıştım 454 puan yapmıştım. 6 ayda fullersin bile.İlk 3 ay kendi mükemelliğim yüzünden lgs odaklı çalışmadım son 6 ayda yetiştirebilir miyim?
hocam nasıl calısacagımı bilmiyorum. şöyle diyeyim cok fazla konu var ve hepsinden soru cozumu gerceklestirmem gerekiyor fakat bunları nasıl bir programa oturtup yapacagımı bilmiyorummboş beleş yatıp 2 ay kala çalıştım 454 puan yapmıştım. 6 ayda fullersin bile.
eksiklerini bul ve onlardan başla. ondan sonrası çorap söküğü gibi geliyor. bu 3 ay içinde eksik kaldığın konuları bitir ve yoluna devam et. LGS emin ol okulda olduğun deneme sınavlarından bile daha kolay gelecek sana. ama lgs de okuduğun soruları hızlıca anlaman için paragraf çözmen gerekiyor. soruyu okurken bir anda sal?k saçma yerlere gelip kafan karışabiliyor.hocam nasıl calısacagımı bilmiyorum. şöyle diyeyim cok fazla konu var ve hepsinden soru cozumu gerceklestirmem gerekiyor fakat bunları nasıl bir programa oturtup yapacagımı bilmiyorumm