Neler Yeni

Son 6 Aya Lgs Yetişir mi?

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Yetişir tabii ne olacak sadece 8. sınıf konularını kapsıyor. Ben YKS çalışıyorum 4 yıllık lise konularını kapsıyor. Eğer sıkı çalışırsan çok yüksek derece bile yapabilirsin, çok şey başarılır o sürede.

iClassy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yetişir tabii ne olacak sadece 8. sınıf konularını kapsıyor. Ben YKS çalışıyorum 4 yıllık lise konularını kapsıyor. Eğer sıkı çalışırsan çok yüksek derece bile yapabilirsin, çok şey başarılır o sürede.
Tavsiye verebilir misin çok sıfırdan değil ama neredeyse sıfırdan başlayacağım

• Beğen
Reaksiyonlar: XDEV

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Tavsiye verebilir misin çok sıfırdan değil ama neredeyse sıfırdan başlayacağım
LGS hakkında verebileceğim tavsiye örnek soruları dikkate alman. Önceki yıllarda çıkmış sorulara göz gezdirmenide öneririm. Onun dışında her gün paragraf çözmeyi ihmal etme.

iClassy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
LGS hakkında verebileceğim tavsiye örnek soruları dikkate alman. Önceki yıllarda çıkmış sorulara göz gezdirmenide öneririm. Onun dışında her gün paragraf çözmeyi ihmal etme.
teşekkürler

• Beğen
Reaksiyonlar: XDEV

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Dostum öncelikle Allah yardımcın olsun LGS'den yeni çıkmış birisi olarak şunları söyleyebilirim ki ;
LGS hocaların anlattığı kadar zor bir sınav değil. Bu demek değil ki derslerini salıver gitsin ama o yıl ki sınava bağlı bile olsa aşırı zor değil yani konuları pekiştirip üstüne örnek soruları yaparsan her türlü 350-400 puan ve üzeri alabilirsin. Testlerini güzelce çöz 6 ay uzun bir süre her şey yapılabilir.

Mirkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Mirkan Çiçek
İlk 3 ay kendi mükemelliğim yüzünden lgs odaklı çalışmadım son 6 ayda yetiştirebilir miyim?
ben 1 haftaya yetiştirmeye calısıyodum la 6 ayda profesör olursun 3 sene oldu ben girelide hala aynı şeyler geçerli yani

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,738
İsim
Gtx 1090Tİ
İlk 3 ay kendi mükemelliğim yüzünden lgs odaklı çalışmadım son 6 ayda yetiştirebilir miyim?
Yetişir zaten maksimum 2-2,5 ünite işlenmiştir şimdiden çalışmaya başla.
Eğer geleceğini düşünen biriysen lisede neden çalışmadım diye pişmanlık çekersin.

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
okr
boş beleş yatıp 2 ay kala çalıştım 454 puan yapmıştım. 6 ayda fullersin bile.

iClassy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ege
boş beleş yatıp 2 ay kala çalıştım 454 puan yapmıştım. 6 ayda fullersin bile.
hocam nasıl calısacagımı bilmiyorum. şöyle diyeyim cok fazla konu var ve hepsinden soru cozumu gerceklestirmem gerekiyor fakat bunları nasıl bir programa oturtup yapacagımı bilmiyorumm

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
806
İsim
okr
hocam nasıl calısacagımı bilmiyorum. şöyle diyeyim cok fazla konu var ve hepsinden soru cozumu gerceklestirmem gerekiyor fakat bunları nasıl bir programa oturtup yapacagımı bilmiyorumm
eksiklerini bul ve onlardan başla. ondan sonrası çorap söküğü gibi geliyor. bu 3 ay içinde eksik kaldığın konuları bitir ve yoluna devam et. LGS emin ol okulda olduğun deneme sınavlarından bile daha kolay gelecek sana. ama lgs de okuduğun soruları hızlıca anlaman için paragraf çözmen gerekiyor. soruyu okurken bir anda sal?k saçma yerlere gelip kafan karışabiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,818
Üyeler
163,220
Son üye
VixToix037
Top Bottom