Berat4123
80+
- Reaksiyon skoru
- 43
sürüm baya geri ve bugunlerde ethernet baglatim tamamen koptu bilgisayarla kaynaklı bir şeyden dolayı driverleri güncelledim falan ama düzelmedi biosu güncelleyip bakacağım eğer düzelmezse son çare olarak format atacağımEğer güncellenen sürümde işinize yarayan bir özellik yoksa güncellemeseniz de olur. Ama her halükarda beta sürücülere geçmememizde fayda var.
Bios'u ve driverlarını hep güncel tutmaya çalışın hocam. Benimde ethernet ile sıkıntım vardı. Kablo değiştirdim düzelmedi. Servis çağırdım düzelmedi. Bios güncelledim düzeldi.sürüm baya geri ve bugunlerde ethernet baglatim tamamen koptu bilgisayarla kaynaklı bir şeyden dolayı driverleri güncelledim falan ama düzelmedi biosu güncelleyip bakacağım eğer düzelmezse son çare olarak format atacağım
hocam bende ethernet bağlı gözüküyor ama internet çekmek hızı 0 kb/sn normalde 4-5 mb/sn merde dolanır umarım güncelleyince düzelir yoksa format atmak zorunda kalacağımBios'u ve driverlarını hep güncel tutmaya çalışın hocam. Benimde ethernet ile sıkıntım vardı. Kablo değiştirdim düzelmedi. Servis çağırdım düzelmedi. Bios güncelledim düzeldi.
hocam birde betayamı güncelleyeyim yoksa bir önceki tam sürümemiBios'u ve driverlarını hep güncel tutmaya çalışın hocam. Benimde ethernet ile sıkıntım vardı. Kablo değiştirdim düzelmedi. Servis çağırdım düzelmedi. Bios güncelledim düzeldi.
Bende de ethernet kablo bağlantısı var gözüküyordu ama internete girmiyordu hiçbir şey yapmıyordu var ama yoktu bir nevi. Kaliteli cat6 ethernet kablosu aldım bios güncelledim sorun ortadan kalktı. 100mb/s download hızım var maksimum kullanıyorum.hocam bende ethernet bağlı gözüküyor ama internet çekmek hızı 0 kb/sn normalde 4-5 mb/sn merde dolanır umarım güncelleyince düzelir yoksa format atmak zorunda kalacağım
tamamdır hocam bugün güncelleyeceğim ama hangisini güncelleyeyim betamı bir önceki tam sürümmüBende de ethernet kablo bağlantısı var gözüküyordu ama internete girmiyordu hiçbir şey yapmıyordu var ama yoktu bir nevi. Kaliteli cat6 ethernet kablosu aldım bios güncelledim sorun ortadan kalktı. 100mb/s download hızım var maksimum kullanıyorum.
Tam sürüm güncelleyin hocam her zaman. Beta güncellemeyin.tamamdır hocam bugün güncelleyeceğim ama hangisini güncelleyeyim betamı bir önceki tam sürümmü
Rica ederim hocam. Faydalı olduysak ne mutlutamamdır hocam çok teşekkürler