Tamamdır hocam sonuçları bekliyorumhocam bugün güncelleyeceğim duruma göre yeniden foruma yazarım
Tamamdır hocam sonuçları bekliyorumhocam bugün güncelleyeceğim duruma göre yeniden foruma yazarım
Dediğinize göre mevcut bios sürümünüz baya eski sorunun ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Windows'u da her zaman güncel tutun. Bios güncellemesinden sonra sorunun ortadan kalkacağını düşünüyorum. Eğer düzelmezse formatta bir seçenek olabilir tabii.düzelmezse format atmalımıyım hocam
hocam windowsta güncelleme var ama internet olmadığı için güncellemeyi indiremiyorDediğinize göre mevcut bios sürümünüz baya eski sorunun ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Windows'u da her zaman güncel tutun. Bios güncellemesinden sonra sorunun ortadan kalkacağını düşünüyorum. Eğer düzelmezse formatta bir seçenek olabilir tabii.
hocam anakart modeliniz neydi acaba öğrenebilirmiyimDediğinize göre mevcut bios sürümünüz baya eski sorunun ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Windows'u da her zaman güncel tutun. Bios güncellemesinden sonra sorunun ortadan kalkacağını düşünüyorum. Eğer düzelmezse formatta bir seçenek olabilir tabii.
Önce bios güncelleyin hocam yüksek olasilık düzelir çünkü bende de benzer sorun olmuştu bios güncellemesi ile düzeldi sonra da windows güncellemesi yaparsınızhocam windowsta güncelleme var ama internet olmadığı için güncellemeyi indiremiyor
tamamdır hocam akşam güncelleyip sonucu yazarımÖnce bios güncelleyin hocam yüksek olasilık düzelir çünkü bende de benzer sorun olmuştu bios güncellemesi ile düzeldi sonra da windows güncellemesi yaparsınız
Buyrun hocamhocam aktifmisiniz