Ben kampanya yakaladığım için x870 tomahawk aldım çok memnunum şu an. İnş bir sorun çıkmadan kullanırım ama doluluk açısından gerçekten harika bir kart beni çok mutlu ettiMsi normalde çok tercih ediyordum ama x670 in godlike anakartında bile sağolsun bana sorun yaşattı ondan sonra tövbe ettim anakartta msi’a
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayırlı olsun hocam inşallah güle güle kullanırsınızBen kampanya yakaladığım için x870 tomahawk aldım çok memnunum şu an. İnş bir sorun çıkmadan kullanırım ama doluluk açısından gerçekten harika bir kart beni çok mutlu etti
Amin hocam sizin de kazasız belasız kullanmanızı dilerimgüle kullanırsınız
Psu ne aldınız hocamEyvallah hocam, çok para harcadım ya, anakart 24,900-işlemci 23,640-kasa 10,400-psu 5,030-soğutucu 10,500 daha asıl ekran kartı duruyor
Ben AM4 ten geçiş yaptım da 8500 işlemci 11500 anakart ve 9.5 ramlere yatırdım valla iyiki ekran kartım vardı diyorum Hayırlı olsun bu arada sıvı soğutmayı sattınız mıEyvallah hocam, çok para harcadım ya, anakart 24,900-işlemci 23,640-kasa 10,400-psu 5,030-soğutucu 10,500 daha asıl ekran kartı duruyor
Daha düşük seviye bir şey aldım hocam aslında elimdeki FSP Hydro PTM Pro 1200w Gen5 idi ama garanti bitimine 5 ay kaldığı için sattım zaten küçük bir yerde yaşıyorum birde garantisi bitmiş malı param güvende dahi olsa beleşe vermediğin sürece almıyorlar Zalman Terramax 1000w Gen5.1 var şuan garantiliPsu ne aldınız hocam
Ramlere iyi para yatırmışsınız kaç GB, teşekkür ederim sağolun hocam sizin ki de hayırlı olsun, evet sattım 5.500e gitti, yerine Lian li Hydroshift 360 tl modelini aldımBen AM4 ten geçiş yaptım da 8500 işlemci 11500 anakart ve 9.5 ramlere yatırdım valla iyiki ekran kartım vardı diyorum Hayırlı olsun bu arada sıvı soğutmayı sattınız mı
32gb x 2 corsair aldım corsair setim olduğu için icue ile senkron çalışması için. Güzel soğutma gerçekten ileride sistemi değiştirirsem Lian li set yapmayı düşünüyorum zaten kasam hazırda mevcutRamlere iyi para yatırmışsınız kaç GB, teşekkür ederim sağolun hocam sizin ki de hayırlı olsun, evet sattım 5.500e gitti, yerine Lian li Hydroshift 360 tl modelini aldım