Receb İvedik
80+ Bronze
gece gece bağırdımbas ampume amunagoyim
gece gece bağırdımbas ampume amunagoyim
PATLADIMBugün Karadeniz gazı haberini NTV den duymuştum berberde traş olurken. Belliki bunun etkisi var.
Harbiden düzeliyoruz galiba
Gece gece kardeşimi uyandırmadan kahkaha bastım Allahta sizi güldürsünBugün Karadeniz gazı haberini NTV den duymuştum berberde traş olurken. Belliki bunun etkisi var.
Nasıl ilk defa duydun yavBugün Karadeniz gazı haberini NTV den duymuştum berberde traş olurken. Belliki bunun etkisi var.
Beyler Kılıçdaroğlu na vericektim artik Tayyibe vericem
Bugün Karadeniz gazı haberini NTV den duymuştum berberde traş olurken. Belliki bunun etkisi var.
Şikayet etmeleri normal çünkü her şeye zam geliyor.hemen etkisi olmuyor ama, gaz keşfediliyor ama kaç ay sonra kullanılmaya başlanıyor. Gaz bulunduğu haberi çıkınca da ertesi gün millet neden ucuzlamıyor diye şikayet ediyordu
Seçim için yapıyorlarYaz gelince mi aklına gelmiş
Bu işler çok karışık biliyorum fakat anladığım kadarıyla ilk ay her şey kalan 11 ay sıcak su ve Ocak bedava.Bizim evde doğalgaz yok ücretsiz olanlara hayırlı olsun biz tüp parası elektrik faturası ödemeye devamkee bu bize haksızlık degilmi **
Onun için demiyorum o zaten normal de gaz bulunur bulunmaz fiyatlara yansımasını beklemek normal değil anlamında dedimMesaj otomatik birleştirildi:
Şikayet etmeleri normal çünkü her şeye zam geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Seçim için yapıyorlar
1.5k fatura ödeyen biz rezillik resmenKeşke yaz deil de kış ayı olaydı yaz ayı zaten Max 70 geliyordu kışın veriyoduk 400 500
Knk biz eve bı sistem yaptırdık biz de 800 falan oduyoduk babamın bı arkadaşı geldi eve 3 kişiyle kombilere bişey yaptılar bı tane alet taktılar kombiye öyle 500 falan ödemeye basladik1.5k fatura ödeyen biz rezillik resmen
bunun beleş bir şey olduğunu düşünüyorsun yazıküstad halka beleş bişi veriyo rüyadayım