SON Dakika Universite Onerisi ❓❓

KaptanMC

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,534
SA, Biliyorum 35DK Kaldi hatta siz bunu okudugunuzda daha az kalmis Olacak Tavsiyeleriniz varm i sirf listeyi doldurmak icin

Yazilim ile ilgili,AI/yapay zeka,Siber guvenlik,bilgisyar programciligi,veri analisligi vs. Okeyim ben

2 yillik Okuyacagim Icin TYT ile gercem

Siralamam 1.100.000 Tavsiyeleriniz Neler

ACILLLLLLL❗❗❗

Son düzenleme:
ACELE AT AÇIKÖĞRETİM BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI YAZ ONDAN 4 YILLIK YAZILIM İLE İLGİLİ BİR BÖLÜME TAMAMLA KOŞ KOŞ KOŞ
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SA, Biliyorum 35DK Kaldi hatta siz bunu okudugunuzda daha az kalmis Olacak Tavsiyeleriniz varm i sirf listeyi doldurmak icin

Yazilim ile ilgili,AI,Siber guvenlik,bilgisyar programciligi,veri analisligi vs. Okeyim ben

2 yillik Okuyacagim Icin TYT ile gercem

Siralamam 1.100.000 Tavsiyeleriniz Neler

ACILLLLLLL❗❗❗
OĞLUM DİĞER YAZDIĞIN BÖLÜMLER NE

ACELE AT AÇIKÖĞRETİM BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI YAZ ONDAN 4 YILLIK YAZILIM İLE İLGİLİ BİR BÖLÜME TAMAMLA KOŞ KOŞ KOŞ

Neden Acik bir ise yariyor mu ki bu arda yazilim 4 yilik degil mi sayisal Siralamam 801K

Bu Arada Zaten Yazilim vs. Biliyorum tamamen Diploma Almak ve aileden uzaklasamak kafa dinlemek icin Istiyorum gitmiskende Lise 5 gibi bir yerde olmasin istiyorum

Ekran görüntüsü 2025-08-13 233327.webp

Digerleri bunlar ama cok Takilam Belki gelir diye yazdim Yeni bolumler diye

Dayi 1100 yapan adam dgsye nasıl calisip 4 yila tamamlicak? Duymusun bir yerden herkese ayni oneriyi veriyorsun.

Dayi 1100 yapan adam dgsye nasıl calisip 4 yila tamamlicak? Duymusun bir yerden herkese ayni oneriyi veriyorsun.
Reis 1.100 muhabbetini aciklayacam suan hic vaktim yok Ama sinav benim icin easy peazy EZ'di acikalrim b aana oinberi yap

LAN ACILLL 24DK KALDIIIII

1755117455671.webp

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Karadeniz Ereğli Meslek Yüksekokulu
Bilişim Güvenliği Teknolojisi
(Devlet) 1.131.377

Mersin Üniversitesi Teknik Bilimler
Meslek Yüksekokulu (Devlet)
Elektronik Haberleşme Teknolojileri
1.157.434

Sakarya Üniversitesi Adapazarı Meslek Yüksekokulu (Devlet)(Uzaktan Öğretim)
İnternet ve Ağ Teknolojileri
1.288.688

Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi (Erzurum) (Devlet)
Bilgisayar Programcılığı
1.543.572

AMACIN YAZILIM İLE İLGİLİ BİR ŞEY İSE ANCA BÖYLE OLUR TÜM LİSTEYİ SİL BUNU YAP

E sence bu 1.1M sıralama yapan AYT Fen+Mat'ı mı daha kolay yapar yoksa Türkçe Paragraf+Mat Problemler mi ikinci bir fırsat arayanlar tek olasılık bu hem mesela benim dayım burdur elektrik okudu sonra Boğaziçi üniversitesi elektrik elektronik mühendisliği okudu

E sence bu 1.1M sıralama yapan AYT Fen+Mat'ı mı daha kolay yapar yoksa Türkçe Paragraf+Mat Problemler mi ikinci bir fırsat arayanlar tek olasılık bu hem mesela benim dayım burdur elektrik okudu sonra Boğaziçi üniversitesi elektrik elektronik mühendisliği okudu
Ikisini de yapamaz. O yigilmanin arasindan siyrilacaksa buyursun çünkü binlerce kisi de senin gibi düşünüyor.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Karadeniz Ereğli Meslek Yüksekokulu
Bilişim Güvenliği Teknolojisi
(Devlet) 1.131.377

Mersin Üniversitesi Teknik Bilimler
Meslek Yüksekokulu (Devlet)
Elektronik Haberleşme Teknolojileri
1.157.434

Sakarya Üniversitesi Adapazarı Meslek Yüksekokulu (Devlet)(Uzaktan Öğretim)
İnternet ve Ağ Teknolojileri
1.288.688

Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi (Erzurum) (Devlet)
Bilgisayar Programcılığı
1.543.572

AMACIN YAZILIM İLE İLGİLİ BİR ŞEY İSE ANCA BÖYLE OLUR TÜM LİSTEYİ SİL BUNU YAP

Reis 24'unude doldurmak zorundamiyim ? yoksa bos vbirakabiliyormuyum

AYRICA Bagzilarinda %30 yuz yuze diyor onlari eledim yazmadim Ayrica acik ogretim uzaktan her neyse orda hic katilmama gerek yok degil mi

Neden Acik bir ise yariyor mu ki bu arda yazilim 4 yilik degil mi sayisal Siralamam 801K

Bu Arada Zaten Yazilim vs. Biliyorum tamamen Diploma Almak ve aileden uzaklasamak kafa dinlemek icin Istiyorum gitmiskende Lise 5 gibi bir yerde olmasin istiyorum

Alıntıyı görüntüle

Digerleri bunlar ama cok Takilam Belki gelir diye yazdim Yeni bolumler diye
He dur lan listeyi görmedim şimdi tükürdüğümü yalattın bir senin tercih yazdığın üni adları var bir benim önerdiklerim,aga liste tamam gibi o zaman

He dur lan listeyi görmedim şimdi tükürdüğümü yalattın bir senin tercih yazdığın üni adları var bir benim önerdiklerim,aga liste tamam gibi o zaman
Sadece açıköğretim olanlarda %30 yüz yüze katılım zorunluluğu var mı onu kontrol et

Ikisini de yapamaz. O yigilmanin arasindan siyrilacaksa buyursun çünkü binlerce kisi de senin gibi düşünüyor.
Yav reis yapamaz diyecegine yardimci mi olsan zaten muhtemelen gitmeyecem ama yinede sansimi deniyom iste belki iyi bir yer gelir vs. diye dedigimn gibi hedefim sadece diploma cunku bilgiye muhtemlen oradaki hocalardan daha iyiydir 6 Yasinda Bilgisayar kullanmaya 6 yasinda Yazilima basladim ben neyse uzun hiakye yardimci olcanm mi

Yav reis yapamaz diyecegine yardimci mi olsan zaten muhtemelen gitmeyecem ama yinede sansimi deniyom iste belki iyi bir yer gelir vs. diye dedigimn gibi hedefim sadece diploma cunku bilgiye muhtemlen oradaki hocalardan daha iyiydir 6 Yasinda Bilgisayar kullanmaya 6 yasinda Yazilima basladim ben neyse uzun hiakye yardimci olcanm mi
Benim fikrimi soruyorsan bu siralama ile bir yere gitmezdim. Diplomali isci oluyorsun sonucta. Onun disinda bu siralamalarda hangi bolum mantikli bilmiyorum. Hayirlisi olsun.

Başkan illa tercih yapip gideceksen böyle liste olur gibi
La yok Hocam Ben Boyle Sistemin TAAAAAA Sadece Bunu ekleyebildim Megersem 15-21-22 vs. kurallari karsilamadigim icin ekleyemiyormusum Lan o zaman en basata kirmizi ile uyar veya Kabul etmesene veya kurallara uygun degilsem sunma bana kardeism bunun kodlamasi o kadar zore degil Ama Bu A*tal ***** *****'lari illede B**tan Sistem Yapacaklar

Ekran görüntüsü 2025-08-14 000020.webp

Hayir yani En sacamasida en basta ''İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Bilgisayar Programcılığı (Açıköğretim) (2 Yıllık)'' Secmistim Ama Kabul etmedi yo kkosul olmuyor diye sonra sildim sonrta tekrar yanlisikla ekledim kabul etti megersem sistem yuzunden kabul etmemis ama kabul ettigindede sure doldu dediu ben bunlari ...................

Geri