SON Dakika Universite Onerisi ❓❓

La yok Hocam Ben Boyle Sistemin TAAAAAA Sadece Bunu ekleyebildim Megersem 15-21-22 vs. kurallari karsilamadigim icin ekleyemiyormusum Lan o zaman en basata kirmizi ile uyar veya Kabul etmesene veya kurallara uygun degilsem sunma bana kardeism bunun kodlamasi o kadar zore degil Ama Bu A*tal ***** *****'lari illede B**tan Sistem Yapacaklar

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayir yani En sacamasida en basta ''İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Bilgisayar Programcılığı (Açıköğretim) (2 Yıllık)'' Secmistim Ama Kabul etmedi yo kkosul olmuyor diye sonra sildim sonrta tekrar yanlisikla ekledim kabul etti megersem sistem yuzunden kabul etmemis ama kabul ettigindede sure doldu dediu ben bunlari ...................
OLMM LANNN O KADAR DEDİM %30 A BAK DİĞERLERİNE DE BAKSAYDIN :(

OLMM LANNN O KADAR DEDİM %30 A BAK DİĞERLERİNE DE BAKSAYDIN :(
Reis Olay %30 Degilki Yok 18-21-22 vs. di ki onlarda nerdeyse sectigim tum unilerde kurraldi ama isin asil ilginc tarafi kurral ihlal ettigim veya edilebilecek bir sey bile degildi

Mesela 21 Kural iste Burs kazanan ogrenci icin bilgilendirmeydi bir nevi iste eger okumassaniz baska bolume yonlendirileceksiniz 2 sene icinde tamamlamaniz lazim vs.'di ama nasil olduysa Ihlal etmisim vs. Sistem bozuk A*

Reis Olay %30 Degilki Yok 18-21-22 vs. di ki onlarda nerdeyse sectigim tum unilerde kurraldi ama isin asil ilginc tarafi kurral ihlal ettigim veya edilebilecek bir sey bile degildi

Mesela 21 Kural iste Burs kazanan ogrenci icin bilgilendirmeydi bir nevi iste eger okumassaniz baska bolume yonlendirileceksiniz 2 sene icinde tamamlamaniz lazim vs.'di ama nasil olduysa Ihlal etmisim vs. Sistem bozuk A*
Reis önceden başka uni okumuslugun var mıydı açıktan falan belki ondan yapmıştır

@Leilike JR Reis Assagidaki Uni ve bolumu Sectim Son anda Random yani en azindan 1 tane seceyim sonra guncellerim bos kalmasin dedim
Acikcasi internetten baktim Uniyi'de Pek begenmedim Koy okulu/Meslek lisesi ,lise 5 gibi Ciksada Gitmeyecektim Ama Sonra baktim Zaten 500K siralama ile kapatmis Gecen Sene Yani Onlarda Beni Almiyorlarmis Zaten ASDFGSAGDFG

Hert Neyse Kisaca Ek Secimler Acildiginda Tercih yapmalimiyim yapmalisysam nereye yapmaliyim vs. onerin var mi ???
KONYA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ/Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu/Bilgisayar Programciligi

He dur lan listeyi görmedim şimdi tükürdüğümü yalattın bir senin tercih yazdığın üni adları var bir benim önerdiklerim,aga liste tamam gibi o zaman
Reis bu arda Tukurdumu Yalattin Derken Anlamadim ?

@Leilike JR Reis Assagidaki Uni ve bolumu Sectim Son anda Random yani en azindan 1 tane seceyim sonra guncellerim bos kalmasin dedim
Acikcasi internetten baktim Uniyi'de Pek begenmedim Koy okulu/Meslek lisesi ,lise 5 gibi Ciksada Gitmeyecektim Ama Sonra baktim Zaten 500K siralama ile kapatmis Gecen Sene Yani Onlarda Beni Almiyorlarmis Zaten ASDFGSAGDFG

Hert Neyse Kisaca Ek Secimler Acildiginda Tercih yapmalimiyim yapmalisysam nereye yapmaliyim vs. onerin var mi ???
KONYA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ/Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu/Bilgisayar Programciligi

Reis bu arda Tukurdumu Yalattin Derken Anlamadim ?
Ben zonguldak önermişim sen o puanlara İstanbul bulmuşsun onu dedim

Reis bence artık bu saatten sorna ya sadece açıköğretim yaz gelirse ya da mezuna bırak

Ben zonguldak önermişim sen o puanlara İstanbul bulmuşsun onu dedim

Reis bence artık bu saatten sorna ya sadece açıköğretim yaz gelirse ya da mezuna bırak
Yo O puanla Istanbul Medipol Tam Burslu Nasil gelsin Hocam XD Yapy zeka bolumu yeni acilmis belkı Mıllet Gormez Secmez vs'de gelir diye bir umut isaretledim %0.1 Ihtimal'de htimaldir Yani DFHDFHWERGS

Ama Tabi iki Sakarya'da Ankara'da Izmirde vs.'de Yerler geliyordu'da Onlari sonalara dogur yazacaktim

Reis Bu arada Sen okuyon mu yoksa calisiyon mu ? Okuyasan Hangi Uni ve Bolum ? calisiyorsanda Hangi meselek ve tavsiye edermisin XD

Reis Bu arada Sen okuyon mu yoksa calisiyon mu ? Okuyasan Hangi Uni ve Bolum ? calisiyorsanda Hangi meselek ve tavsiye edermisin XD
Reis ben de kendi ilçemdeki MYOda okuyorum bilgisayar Programcılığı bölümüm ilerletirim kendimi diyorsan okunur,nalburluk yapıyordum bu yaz az para veriyorlar diye ilk fırsatta ara verdim bu okul döneminde işkur gençlik programı ile kuradan adım çıktı işe alındım kütüphanede oturmak için günlük 1083TL ödeme yaptılar

Geri